Szörnyű dolog történt velem a párom távolléte alatt, nem bírom feldolgozni elmondjam neki, vagy mit tegyek, gondolkodtam azon hogy elszököm az országból de szeretem és imádom a többi lent.!?
a férjem nagymamája tőlünk 250 km-re lakik,nem tudtam elmenni vele 5 napra mert dolgoznom kelett
sajnos egy enyhébb szívinfarktusa volt a nagymámájának, de hála Istennek jól van 75 évesen is virul.. :) na de nem ez a lényeg hanem amig távol volt a párom átmentem munka utám anyósomhoz (már tintás volt eléggé..)és vitába keveredtünk megvádolt engem azzal hogy félre lépek és félti a fiát stb..hiába tiltakoztam hajtotta hajtotta.. és olyan nagyot odavágott a fülemre hogy a 4.napja nem hallok rajta hozzá teszem én rá se emeltem a kezem.. ha ez nem lenne elég megfenyegetett azzal hogy telebeszéli a fia fejét mindenféle mocskosággal és szétszakít minket 6 év házasság után ha nem fizetek neki 250ezer forintot holnap után jön haza a párom nemtudom mit tegyek félek kimenni az utcára segítséég!!!!!!!!!!!!!
"megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :("
Te még is hogy képzelted ezt el? Orvoshoz nem mész, rendőrségre nem mész be.. Semmit sem csinálsz csak siránkozol.. Számítasz rá hogy besétál a rendőrségre és megmondja hogy jó napot szeretnék pár évet börtönben ülni mert ezt meg ezt tettem?
nyilván nem vagy ártatlan, ha még az országot is elhagynád...
ez vagy kamu, vagy te vagy az utóbbi hetek legbutább kérdezője.
He dikk mán itt beszélsz ki engem te szégyentelen!!!! Holnap kettéhasítom a másik füled is oszt adsz még 120 ezret. Csak kapjalak el csaje!
Üdv: a drága anyósod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!