Ti mit reagálnátok erre? Egyáltalán érdemes-e vagy hagyjam a fenébe?
A párommal 2 éve vagyunk együtt,van köztünk némi korkülönbség,szerintem nem sok!
Én 23 vagyok,Ő 35.
Teljesen komoly a kapcsolatunk,sajnos ha nem vetéltem volna el,akkor most 3 hónapos terhes lennék.
Még a történet elején letisztáznám,hogy anyósom durván alkoholista,napi szinten be van nyomva.
Szóval az történt,hogy kb 2 hete a párom és unokatesóm strandra mentek,én kihagytam,mert aznap jött meg.
Mielőtt elindultak be mentek anyósomék valamiért.
Mikor hazaértek unokatesóm meséli,hogy anyósom össze-vissza kiabált páromnak,hogy én miért nem megyek velük,idézem:
" Te is úgy fogsz járni,mint én,megcsal valakivel"
a másik beszólása: " Miért kellett ilyen fiatalt választani?? "
Őszintén szólva nagyon ledöbbentett,mert mindebből eddig nem éreztetett velem semmit...
A másik,párom tesója és barátnője hazalátogatott ( más városban élnek ) így 4-en beszélgettünk,ki jön anyós és közbe vág,hogy mikor lesz már unoka??!
Láthatóan rosszul esett nekem és aztán még cinikusan bocsánatot kér tőlem,hogy hát nem azért mondta stb.
Úgy érzem,ezek után itt az ideje,hogy erősen hanyagolni kezdjem anyósomat,de a hátam mögötti beszólása nem hagy nyugodni és legszívesebben kiosztanám!
Ti mit tennétek a helyemben?
Igazad van,szerintem sem érdemes foglalkoznom vele,ugyanakkor azt sem szeretném ha azt hinné,hogy eltiporhat...
Tegye csak tönkre az életét,ezzel csak azt fogja elérni,hogy a végén magára marad...
Hogy fogom-e sajnálni? Nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!