Az apósom terrorizál?
Figyelt kérdés
Az a hejzet hogy az apósommal már 3.éve nem bezélek és sajnos olyan dolog miatt amit nem tudok megbocsáani.Terhesen kidobott decemberben.este 10órakkor mert átkattamt az agya.Alapjában véve egy agressziv ember aki senkitsem szeret.Azóta nembeszélek vele.Igazából nemérdekel engem de három napja megint belém kötött.Bálban voltunk és beszélgettem apám eggyik barátjával amikr valaki hirtelen valaki elkapta hátrulról a nakamat és valószinüleg megakart folytani.Magamsem tudom hogy ,/*szabadultam ki a keze közül de nagyo megijedtem.Az apósom vot holt részegen azt sem tudta hogy,ki a fija.szerencsére sikerült idejében eljönni de a férjem nagyon haragszik rá.Mégis mit tehetnék?Erre hogyan reagáljak?Nagyon útálom őt és kikötöttem hogy,a lábát a mi házunk közelébe nem teheti.Félek hogy,nem áll le és máskor is megpróbál bántani.De azt sem akarom hogy,a férjem is valami bolondságot csináljon.Hiszen az apja.máskor hivjam a rendőröket?de akkor az anyósom haragudna meg.Apám erről nem tud ,de ha megtudja baj lessz.Mit csinálmátok?2013. aug. 27. 17:26
31/34 anonim válasza:
Rájöttem pár sor után, hogy nem vagy magyar, bár én elsőre cigányokra tippeltem, bocsi.
Amúgy én hívnám a rendőröket legközelebb.
32/34 anonim válasza:
Gyakorold a helyes írást. Egyébként pedig szólj rendőrnek legközelebb és ha lehet kerüld az apóst.
33/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.És megfogadom a tanácsokat.
2013. aug. 29. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!