Az apósom terrorizál?
Nem kutya vagyok, hogy ugassak. Én beszélek!
És igen, van, hogy kijavítom. Nem úgy, hogy "te hülye, azt nem úgy kell mondani", hanem normálisan. Engem is javítottak már ki, nem éreztem azt, hogy tiszteletlenek lettek volna velem szemben. Sőt! Mondtam, hogy köszönöm és megjegyeztem!
Ezzel az erővel az iskolába se javítsa ki a tanár a gyerekeket, mert tiszteletlen lesz, nem?
Az az igaz amit azzá teszel. Úgy hogy mindegy is, mert érvekből nincs híján senki se, mondjuk én kifogytam, és hiszek az igazamban és alkalmazom is és nem leszek tőle boldog. Te meg maradj meg beszűkült álláspontodban és ragaszkodj e szép nyelv helyes leírása mellett voksolóknál,
Úgy is a többség visz mindent :)))) :((( ^^
Ennyi szerencsétlent...
Nyissatok egy külön kérdést a kérdező helyesírásáról,és ne offoljatok szét mindent, ugyanis ez is a kultúra része.
Válasz a kérdésre:
Ez már súlyos testi sértés, apóstól teljesen el kell távolodni, és feljelenti. Ne vár meg míg legközelebb részegen leszúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!