Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van-e jövője ennek a kapcsolat...

Van-e jövője ennek a kapcsolatnak így?

Figyelt kérdés

A barátommal nagyon szeretjük egymást,kölcsönösen egymás nagy Ő-i vagyunk. Külön városban élünk, de tervezzük az összeköltözést. Addig pedig csak hétvégente tudunk találkozni, mert mindketten dolgozunk.

A probléma ott van, hogy anyukája nagyon beteg, nem részletezném, több éve húzódik. Most úgy alakult, hogy apukája a családtól távol kapott állást, így sosincs otthon. Ettől anyukája nagyon kivan és nem egyszer fordult elő, hogy emiatt elmaradt a talink, amit én teljesen megértek, mert anyukája most nem számíthat másra (én nem tudok hozzájuk menni egyéb okok miatt).

A gondom az, hogy tervezzük az összeköltözést, de lehet, hogy a szüleitől távol, amit én nem szeretnék, de mellette nagyon szeretnék a párommal lenni.

Én úgy érzem ő is nagyon akar velem lenni, viszont én félek, hogyha ott hagyja anyukáját mi lenne. Ha viszont lemondok a tervünkről a szívére venné ő is és az anyukája is. (Anyukája nagyon kedvel engem és támogatja a kapcsolatunk).

Jelenleg viszont úgy érzem, az egyetlen módja, hogy támogassam őket az az, ha szüneteltetjük a kapcsolatot, hogy ne legyen a páromnak z az érzése, hogy több helyre kell megfelelnie :(

2013. aug. 24. 04:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amíg após jelölt nem jön vissza, nem tudnál mégis odaköltözni átmenetileg? Biztos a mamája is örülne neki.
2013. aug. 25. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!