Nem bírom tovább?
Immár 2éve élek együtt a barátommal,az ő lakásában.
Előtte már 3évig együtt voltunk.
Nehézkesen indult a kapcsolat a szülőkkel,tudni kell;én MINDENT megtettem,megteszek mai napig a jó kapcsolatért,ezidáig.Belefáradtam.Komolyabb összetűzés 2volt,mikor a barátom anyukája le.urvázott az elején,persze a hátam mögött.(Hallottam a telefon beszélgetést.Kiborultam mondanom sem kell,hiszen úgy tudtam elfogadtak,nem éreztettek velem mást.Az elejétől kezdve mégis érzek valami feszültséget,s néha szurkálódást,s volt,hogy a szemembe mondta ,hogy fél,hogy kisemmizem a fiát.MINDEZEK ELLENÉRE,én minden szituban mosolyogtam,igyekeztem normálisan válaszolni,elmondani a véleményem.Mindez idáig...NEM BÍROM,minden hétvégén egy napot ott vagyunk náluk,de stresszelek,hogy megfeleljek a nagy semmiért.Nem akarok kijárni.Hogy tudassam ezt a barátommal,ha tudom,ő nagyon anyás,de én már félek,pedig ő mindig kiáll mellettem!!!!!!
Ha szeretitek egymást és tudod, hogy nem tudnál meglenni nélküle, akkor mindenféleképpen meg kell oldani ezt a problémát. Amikor csak beszélgetésbe keveredtek mindig célozgass neki, hogy ez neked fáj, te ott rosszúl érzed magad. Neki is ki kell nyitnia a szemét, hogy mit csinál az anyja mikor jól megvagytok és ő ellenetek van. A legtisztább az volna, ha sikerülne azt megbeszélnetek, hogy ti is annyiszor mentek el a szüleihez, ahányszor ők mennek hozzátok, hisz miért menjetek, ha semmiben nem támogatják a kapcsolatotok, sőt szét akarnak szedni.
Szerintem ha ennyi ideje együtt vagytok akkor, csak jól megvagytok és nem szabad hagyni elveszni ezt a kapcsolatot. Minden problémát meg kell oldani, mert ha hagyjátok őket a szőnyeg alá söpörve, akkor felgyülemlik és egyszerre csak kirobban minden és akkor aztán tényleg véget érhet.
(Én 20F vagyok, a volt barátnőm 1,5 évvel időssebb volt nálam és nálunk is ilyesmi volt a baj, de fordított esetben, a barátnőm mindenben a szüleinek akart megfelelni (egyedüli lány), pedig együtt éltünk, a szülei ellenünk voltak, leputrizták a házam, engem minden rossznak lehordtak, pedig azelőtt minden hétvégén vittem hozzájuk 25 km-re, a barátnőm is mindig arra tanítottam, hogy tisztelje szeresse őket, de amit ő csinált az imádat volt, 2 naponta mennie kellett, ment is, hazudott a szüleinek csak azért, hogy ne legyen köztük feszültség, teljesen kétszínű volt, más arcát mutatta nekik, hogy biztos helye legyen ott is, és más arcát mutatta nekem is, végül terhes lett tőlem, de a szülei vissza csalták, abortuszra vitték, dolgozni küldték, kisgyerekként bánnak vele, s hagyja is. 3 és fél év után lett vége pár hónapja, de a mai napig könyörög, hogy rosszúl döntött, de nincs visszaút, pedig ezidő alatt eszméletlen sok esélyt kapott és mindig a szülei volt számára az első.) Ezt csak azért írtam le, hogy tegyetek meg mindent még most, mert vannak dolgok amikor nincs visszaút, nem lehet visszafordítani az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!