A párom szülei elvárnák, hogy a fiuk a teljes fizetését hazaadja. Hogy lehetnek ennyire kapzsik?
A szülei miből élnek?
De hát ne adja, - amúgy ebben a bankkártyás világban az hogyan van? Mondja meg a PIN kódját?
Ezt nem is értem, hogy kezdődött ez? Odaköltöztek, mert ti nem laktok benne (miért nem? téged máshova köt a munkád? nem tudsz valahol a párodhoz közelebb keresni? egyáltalán hány évesek vagytok?)
Szóval odaköltöztek a párod lakásába, majd mikor ő mondta, h a munkám miatt most egy darabig itthon fogok lakni a SAJÁT LAKÁSOMBAN, akkor ők kezdtek el számolni, h ki mennyit ad? (ha normálisak lennének, persze semmi nem lenne benne, mert majd mindenhol a nő gondja az adminisztráció/háztartás, dehát nem azok, nagyon nem!)
A párod vegye el a csekkeket, számoljon utána ki mennyit kell, h fizessen, Ő! legyen a pénzügyminiszter, végül is a szülők laknak az ő lakásában, nem fordítva. A konyhát pedig szintén kiszámolják, mert azért biztosan eszik abból a hűtőből is (igaz ugyan, h ez a legkevesebb azok után, h az ő lakásában vannak, de hogy ne tudják neki mondani, h az övékét eszi) és a ráeső részt oda kell adni a mamának, ha pedig nem vállalja a főzést, akkor külön kell megoldani.
Mondjuk szerintem ez hosszú távon tarthatatlan, nem tudom, mióta vagytok együtt és mennyire komolyan, de ha komolyan gondoljátok, akkor meg kellene vhogy oldani ezt a lehetetlen szanaszét helyzetet, főleg, ha ilyen családja van a párodnak - így hogyan tennétek félre pl.
Hogy tudott a párod lakást venni, hitelt fizetni ilyen családdal a háta mögött?
Mivel indokolták, h le kellene adnia az egész keresetét(a teljesen önálló, nagykorú fiuknak)? - szerintem világosabban látnánk és okosabbak is lennénk, ha erre fény derülne.......
Az utolsó ötletei szerintem nagyon jók.
Arra nem gondoltatok, hogy lakástcserlétek? Nem megoldható, hogy te költözöl a férjeddel a szülők által lakott lakásba, hiszen ez közel van a munkahelyéhez, és a szülők átköltöznek a ti jelenlegi lakásotokba?
Csak akkor tudják elvenni, ha a párod oda is adja nekik. Nem tudják semmire kényszeríteni, főleg hogy az ő lakása.
Érzelmi zsarolásnak meg ne engedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!