Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha anyóséknál lakunk átmenetil...

Ha anyóséknál lakunk átmenetileg lehet azt kérni, hogy a másik unoka ne hozza magával nyaralni a szobakutyáját?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hónapos kisfiunk, éppen építkezünk, más muszáj volt eladni a lakást, mert elfogyott a pénz, ezért pár hete anyóséknál lakunk. Van egy másik fiuk is, neki van egy 10 éves kislánya, aki mindig a kutyájával jön nyaralni a nagymamához. Két hét múlva is jön, vagyis elképzelhető, hogy jönnek a kutyával. Kérhetem azt a szülőktől és anyóséktól, hogy a kutyát hagyja otthon a pici miatt?
2013. júl. 26. 15:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
nem kérheted, te is vendég vagy
2013. júl. 26. 16:30
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem kérheted de megértelek.

Gondolom van saját szobátok, azt tarts csukva oda a kutyát ne engedd be. Játssz főleg ott a kutyával. Ha a kislány be akar jönni hozzátok mosson előtte kezet és a kutyát hagyja a nappaliban.

2013. júl. 26. 16:33
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Én nem kérném. Max. annyit kérnék, hogy a mi szobánkba a kutya ne jöjjön be.
2013. júl. 26. 17:46
 14/23 anonim ***** válasza:
29%
Minden attól függ milyen a viszony köztetek.én tennék egy próbát ha jó viszonyban vagytok.
2013. júl. 26. 21:12
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Ne féltsd a gyereket a kutyától, az a legjobb. Oda kell figyelni rá, de az ebek többsége jól tudja magától is, hogy hogyan viselkedhet egy gyerekkel.
2013. júl. 27. 17:43
 16/23 anonim ***** válasza:
48%

Nem. Sőt!

Én nem vagyok azon a párton, hogy a babával egy szobában maradjon a kutya őrizetlenül is akár, mert azt SOHA, akármennyire is megbíízható a kutty.

DE nekem is van egy fekete labrador kiskutyám, és utálom azokat az embereket, akik indok nélkül nem engedik be a házukba vagy a gyerekük közelébe (persze az ők házuk, az ők váruk, csak azért mégis furcsa). A kutya oltva van, fürdetve van, bent tartjuk, az ágy kivételével mindenhova felmászhat (fotelek) mégsincs a házban "kutyaszag", takarítunk rendszeresen, szőr sincs sehol...Szóval ezeknek a kutyaellenes dolgoknak néha csak ellenségeskedést és utálkozást látok a hátterében, meg előítéletet...

A babának garantáltan nem lesz baja. Miért nem az állatok szeretetére buzdítod a fiadat?

A 9 hós fiú anyukája akire vigyázok, amikor megtudta, hogy kutyám van, azonnal elhozta a gyerekét, hogy megnézze...

23-L

2013. júl. 27. 19:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nagy állatbarát vagyok, kutyám és cicáim vannak. Elfogadom azt, ha valaki máshogy viszonyul az állatokhoz, mint én, viszont az megkövetelem, hogy az állatokhoz való viszonyomat elfogadja. Ha jönnek hozzánk vendégek az állatok nincsenek elzárva, természetesen, ha valaki nem akar hozzájuk érni, akkor nyugodtan el lehet őket hessegetni. Nos, ezt csak azért írtam le, hogy megértsd a másik felet is :)

Én a helyedben csak rákérdeznék, hogy meg lehetne-e oldani, hogy otthon maradjon, csak azért mert te nem ismered és nem értesz a kutyuhoz. Remélhetőleg megértik. Ha nem akkor muszáj lesz neked alkalmazkodni!

2013. júl. 29. 11:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Mindig kutyástól jön, most ti épp ott vagytok, aztán már át is szervezitek a szokásokat... Gondolom mindenkinek az a legjobb, hogy így gyerekestől nyaral a kutya, nem kell senkinek azt szervezni, hogy ki vigyáz rá, ki sétáltatja stb.

Max. a ti szobátokba nem engeditek be, a gyerekedre meg figyelsz, de nem hiszem, hogy bármi baj lenne. Szerintem tuti még tetszeni is fog neki a kutya.

2013. júl. 30. 16:08
 19/23 anonim válasza:
37%

Nem kérheted mivel nem a te házad !-Nem te hozod a szabályokat,el kell tűrni de a gyerek közelébe szerintem ne enged !!Az előttem lévő HSz-k nem tudom miből gondolják hogy egy kutyának egy 8 hónapos gyerek mellet van a helye és miből gondolják ,hogy az sem baj ha megnyalja vagy ha egy tányérból esznek !!!Köztudott ,hogy minden állat hordozhat olyan bacikat más élősködőket ami károsan hat az emberi szervezetre .Hallhatunk már olyat is hogy csak a homokozóban játszott előtte az állat és a kislány megvakult .egy 8 hónapos gyereknek még nincs olyan erős immunrendszere ,hogy ilyeneket letudjon küzdeni!

Nem beszélve a higiéniáról ,mikor egy kutya új helyen van rögtön felfedezi a környezetét és "megjelöli" !

2013. aug. 2. 19:11
 20/23 anonim ***** válasza:

# 19/19 Időpont ma 19:11 :>

Tapasztalatból tudjuk sokan.

2013. aug. 2. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!