Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy egyeztek az aposotokkal,...

Hogy egyeztek az aposotokkal, meg az anyosotokkal?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Csak anyósom van. Apósomat nem is ismertem. Anyósommal látszatra megvagyunk, tehát a szemembe teszi a szépet, de köztudott, hogy utál. Mindig kritizál, leszólja bármit is csinálok, semmi sem jó. Ez még nem is lenne részemről akkora gond, mert nem köteles kedvelni, viszont mivel a fiát sem szereti, őt is mindig kritizálja, beleköt, semmibe sem veszi, ezért elmondhatatlanul gyűlölöm.
2013. júl. 24. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Miben kellene megegyezni velük? Külön életünk van. Segítünk egymásnak, amiben tudunk, de nem szólunk bele a másik életébe, mind felnőtt emberek vagyunk. Ha beleszólnának akkor is maximum megköszönnénk a jótanácsot és annyi. Miért kellene bármiben is egyezkedni velük?
2013. júl. 24. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is csak anyósom van, vele átlagos a kapcsolatunk. Átlagosan sz@r. Mindenbe beleszól, nem csak tanácsokat ad, hanem utasít, parancsokat osztogat. A fiának mindig sír, hogy nincs pénze, pedig... bár nekem is lenne annyi. Ideje sincs semmire, csak tv-t nézni. Legutóbb azért osztott ki, hogy a krumplipürét nem szabad, csak óramutató járásával megegyezően kavarni. Megjegyezném, hogy azért hívtuk el ebédelni, mert 8-2-ig dolgozott (én 7-1), és neki nincsen ideje utána főzőcskézni. Unoka még a láthatáron sincs, de már felvetette az ötletet, hogy majd lesz ő gyesen a kicsivel. Na meg persze. Mikor minden szabadnapján csak konyakozik meg pálinkázik?! Egyáltalán nem egyezünk, totálisan unszimpatikus, de hát mit csináljak? Csak ő a férjem édesanyja. És hiába minden erőfeszítésem, nem hajlandó visszább venni.
2013. júl. 25. 00:36
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Apósomat 4 éve nem láttuk, anyósomat is a 4 év alatt egyszer, mikor 3 hetes volt a fiunk. Ennek is már több, mint 1 éve.
2013. júl. 25. 07:03
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Mindkettő elhunyt.
2013. júl. 25. 09:02
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Após rendes, anyós mindenbe beleszól(na, ha hagynám). Icipici fiacskája ilyenkor összezsugorodik, nehogy ki kelljen állnia mellettem. Nehogy anyucival össze kelljen szólalkoznia. Sokszor nem értem, miért vagyunk együtt és meddig mehet ez így tovább.
2013. júl. 25. 10:53
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem szeretem.

Eljön hozzánk évente egyszer és mindenkinek arról beszél mi van nálunk és az milyen szörnyű. Egyik ilyen kedvencem volt, hogy nem sorrendben voltak az edények a szekrényemben. Nem tudtam, hogy kell sorrend :D Bocs.

2013. júl. 25. 13:43
 8/13 anonim ***** válasza:

"Miért kellene bármiben is egyezkedni velük?"

Ez egy kifejezés, azt jelenti, hogy hogy jöttök ki velük.

Nagyon sehogy. Apósom hagyján, csak iszik aztán elvan magának, bár benne az idegesít, hogy rohadt okosnak képzeli magát, és elkezdi osztani időnként az észt, ilyenkor jobb nem is mondani neki semmit, előbb-utóbb abbahagyja, de nincs értelme az egésznek, mert úgyis ő jobban ért mindenhez.

Anyósom meg teszi a szépet nagyon, de tudom, hogy csak a szemembe, így aztán vele is a minimumra szorítom a kommunikációt. Egy időben nagyon rám akart szállni, de nem hagytam neki, majd pont eljátsszuk, hogy milyen jóba vagyunk, aztán utána meg a hátam mögött szapult volna, meg kibeszélt volna mindent, amit látott, hallott.

2013. júl. 25. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

Nincs velük semmilyen viszonyom. Nagy ritkán találkozunk, udvariasan beszélgetünk kicsit (ami elég vontatottan megy), és ennyi. Alapvetően elég feszélyezve érzem magam náluk.

Úgy érzem, nem az én hibám. Dolgoztam már rengeteg 50-60 körüli emberrel, simán kijöttem velük, de a párom szüleivel nem tudok beszélgetni sem. Olyanok, mint akik karót nyeltek.

2013. júl. 26. 10:50
 10/13 Giganyu válasza:
Kimondottan jó a viszonyunk! Az idők során, ahogy születtek sorban a gyerekeink, szépen nevelődtek. Egyszerűen az elejétől fogva őszinte voltam. Ha nem tetszett egy ötlet vagy bármi apróság, azonnal megmondtam, így volt sok rövid sértődés az elején, de kb. 10 "menet" után elkezdtünk jóban lenni. Mostmár 10 év után ugyanúgy beszélek anyósommal, mintha a saját édesanyám lenne és sokszor azt is hiszik a kívülállók, hogy ő a a férjem anyósa:-)
2013. júl. 27. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!