Miért utálják az anyósok a mennyüket és fordítva?
"Szerintem ha a nők annyit "tűrnének" a férjük szüleinek mint a saját szüleinek sokkal kevesebb balhé lenne."
Az én szüleimnek nem kell tűrni. Nekik megmondom, ha valamit másként gondolok, vagy valami zavar és nincs belőle semmi. Ha ezt anyósnak teszem, akkor már rögtön "olyan ellenséges" vagyok, "nem fogad el minket" stb. szövegek jönnek a hátam mögött. Mindezt azért, mert valamit másképp gondolok, aminek amúgy semmi köze se hozzá, se hozzánk, csak egy dolog az életben, vagy azt mondom neki, hogy ne küldje el a szerelő ismerősét, mert már eldöntöttük, hogy úgy is szar volt és újat veszünk és nem fogok fizetni a szerelőnek egy szar megnézéséért, ha úgy is másikat fogunk venni.
Vagy pl. a saját szüleimnek megmondom, hogy figyelj, fáradt vagyok, szar kedvem van, most nekem ehhez nincs kedvem, magamban akarok itthon ülni és bámulni a tévét, nem vendégséget adni 8 emberre. Ha a anyósomnak ezt mondom, akkor megint ott tartunk, hogy "nem fogad el" és "olyan ellenséges", de "miért nem mehetünk???".
Neki még szépen se lehet semmit megmondani, mert már egyből azzal támad, hogy én igenis őt elutasítom, meg milyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!