Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom Édesanyja és Nagymam...

Bogicska kérdése:

A barátom Édesanyja és Nagymamája mindig a pasim excsajárol beszel, hadjam figyelmen kivul?

Figyelt kérdés
1és fél éve vagyunk egyutt de gyakran az exe neven szolitanak utalnak arra az idore amikor vele volt hogy viselkedett akkor es elokerultek mar regi fuzetek amikbe a neve volt beleirkalva,engem nem erdekel mert tudom hogy baratom tul van rajta re mert mar majdnem 5 eve szetmentek...de azert zavaró....
2013. júl. 6. 10:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok nyelvtanár. Nyelvtant utoljára középiskolában tanultam. Csak zavarja a szemem.
2013. júl. 6. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

#9-nek igaza van. Nagyon sokan irják, hogy "hadja" a "hagyja" helyett, és a "higyje" a "higgye" helyett.

régen az volt a ciki, ha valaki nem tudott helyesen írni. Ma meg már az a ciki, ha valaki kijavítja a másikat. Igénytelenedünk rendesen...

2013. júl. 6. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

#12 vagyok

Most látom, hogy #9 és #11 is 72%-os.

Én nem ő vagyok, szóval nem magamnak adtam igazat. :)

2013. júl. 6. 16:07
 14/15 A kérdező kommentje:
szlov§kiai magyar vagyok elnôzôst a helyesirasi hibakert,de nem arra figyeltem hanem a kerdesre.Aki akarta megértette!!!
2013. júl. 10. 06:11
 15/15 A kérdező kommentje:
a barátom 28 én 18 vagyok még van egy évem suliból,szóval nem valószinu meg az osszekoltozes.De abban biztos vagyok hogy nem véletlenul szolitanak mas neven, mert ha a baratom a kozelben van akkor ilyesmi nem fordul elo...pedig azt a csajt akivel elottem volt kifejezetten utálták...
2013. júl. 10. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!