Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit szólnátok hozzá?

Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Apósomék vettek a páromnak egy házat. De kikötötték, csak esküvő után költözhetünk be ami jővő májusban lesz.
2013. júl. 2. 20:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Kedves 6os válaszoló, teljesen egyetértek veled, én is így csinálnám, csak egy baj van a dologgal, mégpedig az, hogy házasság alatt szerzett vagyonnak számít a félretett pénzed a bankban, és ha kiderül, (márpedig ha a neveden van akkor valszeg kiderül), akkor ugyan úgy feleződik mint bármi más.
2013. júl. 2. 21:35
 12/23 anonim ***** válasza:
52%
miért akartok várni jövő májusig az esküvővel?
2013. júl. 2. 21:38
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is vehetnének egyet apósodék,én még várnék is addig... :D
2013. júl. 2. 21:44
 14/23 A kérdező kommentje:
A ház fele az esküvő után az én nevemre kerül a másik fele pedig a vőlegényem nevére.
2013. júl. 2. 21:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

14: eddig ezt nem írtad, pedig nagyon fontos momentum.

Nagyon rendesek a vőlegénye szülei, örüljetek neki, és sok boldogságot!

2013. júl. 2. 22:02
 16/23 anonim ***** válasza:
79%
én baromira boldog lennék, hogy a fenekem alá tolnak egy fél házat. Olyan boldog lennék, hogy talán még sírva is fakadok, és közölném apóssal, hogy igazán nagyon köszönöm, hálám örökké üldözni fogja.
2013. júl. 2. 22:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztosak akarnak benne lenni, hogy valóban egy pár leztek,nem lehet, hogy azért szabtak határt?
2013. júl. 2. 22:09
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rendes tőle.

Apukám most nekünk adott pénzt, hogy vehessünk házat. Világ életében mindig úgy alakítótta a dolgokat, hogy mikor majd el akar indítani bennünket, gyerekeit, akkor tudjon nekünk segíteni. (Már én is így csinálom) Annyi pénzt adott, hogy Mo-on egy fél lakás ára meglenne belőle, de itt külföldön, ahol élünk, "csak" a ház 22%-a. Semmilyen kikötése nem volt, s amikor mondtam neki, hogy természetesen én úgy kezelem, hogy a pénz az enyém és a páromé, azt mondta, ő nekem adja, utána, hogy én mit csinálok vele, azt én döntöm el. De ha kikötötte volna, hogy a ház az én nevemen lehet csak, azt is elfogadtuk volna. (Szeptember körül költözünk), párom még mindig úgy mondja, hogy az én házam, nem győzöm kijavítani, hogy nem az enyém, hanem a mienk....egyébként nekünk meg most lesz esküvőnk júliusba, még ki kell találnom, hogyan is mondhatnék köszönetet apunak ezért a hatalmas nászajándékért:D

Ti hogyan köszönitek meg, kérdező?

2013. júl. 2. 22:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
ez lesz a nászajándék, nyilván ezért akarják később átadni
2013. júl. 2. 22:13
 20/23 anonim ***** válasza:

"A ház fele az esküvő után az én nevemre kerül a másik fele pedig a vőlegényem nevére."

Akkor nem csak a párodnak vették, hanem kettőtöknek. Én nagyon örülnék. Örülj neki te is szerintem. Jó fejek az apósodék. Szerintem is biztosak akarnak lenni benne, hogy valóban összeházasodtok. Sok boldogságot nektek!

2013. júl. 2. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!