Ti mit szólnátok hozzá?
14: eddig ezt nem írtad, pedig nagyon fontos momentum.
Nagyon rendesek a vőlegénye szülei, örüljetek neki, és sok boldogságot!
Nagyon rendes tőle.
Apukám most nekünk adott pénzt, hogy vehessünk házat. Világ életében mindig úgy alakítótta a dolgokat, hogy mikor majd el akar indítani bennünket, gyerekeit, akkor tudjon nekünk segíteni. (Már én is így csinálom) Annyi pénzt adott, hogy Mo-on egy fél lakás ára meglenne belőle, de itt külföldön, ahol élünk, "csak" a ház 22%-a. Semmilyen kikötése nem volt, s amikor mondtam neki, hogy természetesen én úgy kezelem, hogy a pénz az enyém és a páromé, azt mondta, ő nekem adja, utána, hogy én mit csinálok vele, azt én döntöm el. De ha kikötötte volna, hogy a ház az én nevemen lehet csak, azt is elfogadtuk volna. (Szeptember körül költözünk), párom még mindig úgy mondja, hogy az én házam, nem győzöm kijavítani, hogy nem az enyém, hanem a mienk....egyébként nekünk meg most lesz esküvőnk júliusba, még ki kell találnom, hogyan is mondhatnék köszönetet apunak ezért a hatalmas nászajándékért:D
Ti hogyan köszönitek meg, kérdező?
"A ház fele az esküvő után az én nevemre kerül a másik fele pedig a vőlegényem nevére."
Akkor nem csak a párodnak vették, hanem kettőtöknek. Én nagyon örülnék. Örülj neki te is szerintem. Jó fejek az apósodék. Szerintem is biztosak akarnak lenni benne, hogy valóban összeházasodtok. Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!