Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mas is kapott az eletol...

Mas is kapott az eletol minden tudo, nagyokos buszke sogornot? Ki hogyan erti meg magat a sogornojevel?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 14:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem a sógorom a sógornõm, mindenbe beleütik az orrukat. A férjem meg, megsem mer mukkani,3-an testvérek.

Az elején próbáltam békét tartani, de elfogyott a türelmem.

Ritkán látom õket, de akkor is õk keresnek meg, mert állandóan unatkoznak. Pedig van családjuk.

Neked mi a problmád a sógornõddel?

2013. jún. 27. 15:13
 12/21 anonim ***** válasza:
36%

Hát a sógorom is nagyokos. Folyton beszél, néha le se lehet lőni, nagyzol, lódít, hazudik, mindent megszépít ami hozzá kapcsolatos, ő a munka hőse, rengeteget dolgozik állítása szerint, mindenki a csodájára jár (persze évekig nem volt munkája, mert lusta amint a dög, ezt is rokon szerezte neki) most hirtelen ő a csúcs. Eszméletlen hülye sztorikat talál ki, persze mindegyikben kb olyan mint Chuck Norris. Mindig előadja magát.

Otthon az ég világon semmit nem csinál. Sokáig fizettünk helyette mindent (a család), de ennek ellenére egy fűszálat nem vágott le. Persze elmondta, hogy ő dolgozott, csak nem láttuk...hm. És még tudnék mesélni, csak nem akarom, hogy valaki felismerje.

2013. jún. 27. 15:16
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Az én sógorom mindig és minden körülmény közt osztja az észt a legkisebb probléma láttán is, de, hogy felemelje a seggét és tegyen valamit... Az élete egy kalap sz@r, és ezt minden családi összejövetelkor elmeséli.
2013. jún. 27. 15:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Mi jóban vagyunk sógornőmmel. Szinte egy világ vagyunk. Bár van 1-2 fura dolog a részéről, de nem különösebben érdekel.
2013. jún. 27. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Két sógornőm van. Mindkettő féltékeny rám. Az egyik kb, hozzám se szól, csak ha muszáj, esetleg köszön, ha találkozunk, de olyan lekezelően, leereszkedően, hogy "jaj, hát szegény rokon", mikor mi semmiben nem vagyunk kevesebbek náluk. A másik nagyon kedves, de mindent jobban tud. Ha mondok valamit, vagy megbeszélünk valamit az öcsémmel, hogy így vagy úgy ez tök jó lenne, vagy csináljunk valamit közösen, akkor tuti megfúrja, hogy véletlenül se legyen nekem igazam, vagy legyen úgy, ahogy kitaláltuk mi. Tudom, hogy féltékeny, mert irritálja, hogy jó a kapcsolatom az öcsémmel. Aki ráadásul csak féltestvérem, így pláne irritálja, hogy nem is vagyunk "igazi" testvérek.
2013. jún. 27. 15:33
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen. Miután többször kért tőlem segítséget pont családi ügyekben, a hátam mögött megpróbálta rábeszélni a férjemet, hogy hagyjon el, mert én csak kihasználom (elveszítettem a munkámat és még nem sikerült másikat találnom). De a férjemmel sincsenek túlságosan jóban, úgyhogy szerencsére nemigen látom.
2013. jún. 27. 16:07
 17/21 anonim ***** válasza:
"Ki hogyan erti meg magat a sogornojevel?" Ez volt a kérdés, nem? Akkor minek kell lepontozni? Azért, mert féltékeny a sógornőm, mind a kettő? Nem én találtam ki, ők mondták. Most mit csináljak, ha ilyen nőket választottak a tesóim?
2013. jún. 27. 18:08
 18/21 A kérdező kommentje:
en nem pontoztam le senkit!
2013. jún. 27. 18:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vele gondom. Könyvelő, kicsit ennek megfelelő egysikú életszemlélettel. De velem kedves, ha segítséget kér, én is szívesen segítek (pl. most a gyerekét korrepetálom ingyen), de ő is hasonló esetben.
2013. jún. 27. 21:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Jaj, ne is mondd! Olyan, mint egy második anyós, vagy még rosszabb, mert az ő (nagy)seggét nyalja az anyja (vagyis az anyósom). Ha nekem van valami jó ötletem, az anyós rögtön leszólja, de ha ugyanezt a tündi-bündi 110 kilós lánykája közli, akkor jaj, milyen okos. Különben se pofázza bele a mi dolgunkba. Meg hogy szegénynek annyi a dolga!..., hát, látszik...
2013. jún. 28. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!