Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit kezdenétek azzal, ha...

Ti mit kezdenétek azzal, ha az anyósotok "meg lenne áldva" a pólusváltással és az ahhoz hasonló elméletekkel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen az agyamra megy. Szegény nagyon szeretné elhinni, hogy varázsütésre megváltozik a világ, és hogy a szeretet fog uralni mindent, ezért gyakran olvas ilyen oldalakat. Természetesen, ha találkozunk, minden túlélési stratégiát megoszt velem is. Szeretem őt, mert egyébként nagyon rendes, de borzasztóan idegesít, hogy válogatás nélkül mindent elhisz. A férjem próbálja racionálisan elmagyarázni neki, hogy miért képtelenség xy elmélet, de mivel ő nagyon hinni akar benne, ezért átteszi a dolgokat átvitt értelembe, lelki szintre, és akkor már hiába magyaráz neki az ember.

Ötletek?

2013. jún. 26. 07:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nos a pólusváltásról éppen most olvastm az origon:

[link]

2013. aug. 16. 08:34
 22/22 A kérdező kommentje:
Irigyellek, hogy hozzád csak most jutott el a hír. Én már vagy 3 pólusváltást túléltem.
2013. aug. 16. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!