Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy tudnánk megoldani, hogy...

Hogy tudnánk megoldani, hogy megengedjék az ottalvást?

Figyelt kérdés
A barátnőm elég messze lakik, de ha összejönne a dolog, akkor elmennék hozzá 1 hétre. A barátnőm is azt szeretné, ha ott aludnék nálunk, de az anyja eléggé 'anyatigris' típus. Most találkoznék először a szüleivel. Előre is köszönöm a válaszokat! 25/F
2013. jún. 22. 13:26
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
76%

" de nem is ez a lényeg, hanem hogy végre sikerülne"

Remek!

Itt az alkalom. Reggel elmész, viszel egy üveg minőségi bort az apjának és egy csomag bonbont az anyjának, virágot a barátnődnek. Szépen bemutatkozol, beszélgettek, ebédelek, ott töltöd a délutánt, és még este 9 előtt, ahogy az illik, hazamész, kilométerektől függetlenül. Problem?

2013. jún. 22. 19:48
 42/46 anonim ***** válasza:
40%

Nem igazán értem, mi baj van a fejetekkel. Hét év nem nagy korkülonbség, még így se.

Vegyél ki egy szobát. Erre szavazok.

2013. jún. 22. 20:04
 43/46 A kérdező kommentje:
öszönöm a válaszokat! :D
2013. jún. 22. 21:40
 44/46 A kérdező kommentje:
köszönöm*
2013. jún. 22. 21:40
 45/46 anonim ***** válasza:

lépjünk már túl a korkülönbségen! :) nekem is 25 éves barátom volt 18 évesen. igaz, nem 17 évesen jöttem vele össze, hanem már majdnem 18 voltam.

kicsit tényleg éretlenebb volt a kortársainál, otthon lakott még, viszont dolgozott, és felelősséget vállalt a tetteiért, emellett vigyázott rám mindig. hazakísért 40km távolságról, szóval nagyon szerettük egymást, anyumnak is szimpi volt.

na de eszébe nem jutott volna nálam heverészni egy hétig, még úgy sem, h anyám épp nyaralt és haza se dugta az orrát. :)

drága kérdező, ne legyél arcátlan. vegyél ki egy kis lepukkant panzióban szobát, remélem ennyi idősen már van munkád, tehát futja rá.

napközben együtt lehettek, hét végére talán megkedvelnek annyira a szülei, h ott is alhass egy estét. bár egy ilyen jellegű kapcsolatban én nem szívesen engedném, h 7 napnyi személyes ismeretség után meglékeld a lányomat. :P

nagyon nem vetne rád jó fényt, ha beavászkodnál egy idegen kecóba, akármennyire is dúl a láv. a barátnőd érthető módon nagyon odalenne, de úgy tűnik érettségi szinten még nincs ott, h gondoljon másokra egy ilyen horderejű kérdésben.

25L

2013. jún. 23. 00:36
 46/46 anonim ***** válasza:
Egyáltalán találkoztatok már a barátnőddel, vagy vele sem, csak ilyen netes táv"kapcsolat"? :)
2013. jún. 23. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!