Hogy tudnánk megoldani, hogy megengedjék az ottalvást?
Figyelt kérdés
A barátnőm elég messze lakik, de ha összejönne a dolog, akkor elmennék hozzá 1 hétre. A barátnőm is azt szeretné, ha ott aludnék nálunk, de az anyja eléggé 'anyatigris' típus. Most találkoznék először a szüleivel. Előre is köszönöm a válaszokat! 25/F2013. jún. 22. 13:26
31/46 anonim válasza:
Az mindegy. Ha érett lennél felfognád, hogy nem mehetsz oda, mint aki már évek óta jár oda, és a lényeg, hogy jó benyomást kelts! Nem illő első alkalommal ott aludni és egy hétig maradni, ezt a barátnőd sem gondolhatta komolyan
32/46 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ez nem fog összejöni. Egy 25 éves férfitól én szülőként elvárnám, hogy fel tudja magát találni, és eszébe se jusson az én házamba ismeretlenül bekönyörögni magát.
Mert nem szeretném neked elárulni mondjuk a riasztónk kódját; szeretném a pénztárcámat akárhol hagyni, nem pedig direkt mindig elrakni, hiszen egy idegen is van a házban. Elgondolkodnék, hogy miért ilyen fontos neked, hogy az én házamban aludhass. Tőlem a lányom akkor mehetne át hozzád, ahányszor csak akar, ott is aludhat. De úgy nem tűrnék meg egy idegent a házban, hogy én nem vagyok otthon.
33/46 A kérdező kommentje:
itt ez a probléma, hogy nem engedik a szülei, hogy elhozzam hozzánk és itt legyen velem a barátnőm egy kicsit a nyáron. esetleg ehhez tudtok mondani valamilyen ötletet, hogy hogy enyhülnének meg egy kicsit, hogy nálunk lehessünk?
2013. jún. 22. 17:48
34/46 anonim válasza:
Persze, hogy nem engedik! Úgy lenne illő, hogy elmész, elbeszélgetsz a szülőkkel, látják, hogy normális, megbízható stb vagy és majd utána elengedik a lányukat veled. Eddig miért nem mentél bemutatkozni? Nem gondolnám, hogy komolyan tervezel a lányommal, ha ennyi idő alatt egyszer sem jöttél volna el.
35/46 A kérdező kommentje:
már többször is mentem volna, csak különböző akadályok adódtak
2013. jún. 22. 18:00
36/46 anonim válasza:
1 év alatt egyszer sem sikerült egy napra? Érdekes
37/46 A kérdező kommentje:
amikor én tudtam volna menni, akkor általába náluk volt valami, máskor pedig fordítva. sokat tanult a barátnőm az év folyamán, mivel érettségizett.
2013. jún. 22. 18:03
38/46 anonim válasza:
Azért fura, hogy egy év alatt nem volt olyan nap, hogy mindenkinek jó lett volna.
39/46 A kérdező kommentje:
ha nem gond, akkor erről inkább nem beszélnék, hogy milyen problémák adódtak, de nem is ez a lényeg, hanem hogy végre sikerülne
2013. jún. 22. 18:33
40/46 anonim válasza:
Te tényleg vagy nagyon gyerek vagy még agyilag, vagy cseppet sem ismered a társadalmilag elfogadott normákat. Komolyan azt tervezted, hogy a bemutatkozás alkalmával odaállítasz egy kisbőrönddel, hogy "csókolom, megjöttem, egy hétig itt szeretnék lakni"? Jóhogy nem akarod a papát barátságosan hátbaverve közölni, hogy egy istennő a lánya az ágyban :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!