Utálom az "anyósom"! Kötekszik, hazudozik, megaláz. összevesztünk már sokszor de a barátom miatt megpróbálkoztam mindig a béküléssel. Persze csak az én hibám minden. Az egyetem miatt nem tud költözni, én pedig a nagymamámmal élek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 22:07
11/14 anonim válasza:
Talán tegyetek még egy próbát a nagyinál.
Ha van valami "férfimunka" (kilazult szekrényajtó stb)
akkor hívd át, hogy segítsen. A nagyidnak meg mond el őszintén, hogy mi a helyzet, sírd ki neki magad.
12/14 anonim válasza:
Tehát akkor ha nem járna egyetemre össze tudnátok költözni? Neked lenne rá pénzed? Ebben az esetben keresnék egy kiadó szobát és oda felmehet természetesen a barátod is. Ha ez nem járható út akkor pedig kénytelen vagy eltűrni "anyóst", mást nem tudsz tenni. Engem a barátom anyukája egy ideig nagyon nem kedvelt de már jóban lettünk, úgyhogy szerintem a te barátod anyukája sem reménytelen:)
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. jún. 19. 00:56
14/14 anonim válasza:
Hogy vagytok, kérdező, alakult valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!