Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A sógornőm összevitatkozott...

A sógornőm összevitatkozott anyámmal, felhívta a férjét aki hazajött Ausztriából (ott dolgozik), és most éjjel családostól visszaindultak, pedig anyám nem küldte el őket! A kicsi 1 hónapos a nagyobbik gyerek 5 éves. NORMÁLISAK?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 23:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
64%

Anyádnak nem kellett volna belepofáznia abba, amihez semmi köze. Hadd döntse már el anyuka, hogy mit eszik az ő gyereke. Majd ha anyád szül magának még egy gyereket, akkor nála eldöntheti, hogy mit hogyan.

Én is elhúztam volna onnan.

2013. jún. 13. 13:25
 32/38 anonim ***** válasza:
42%

érdekesek ezek a reakciók.....

mintha minden anyós csak hülye degenerált lenne és egy normális sem lenne közöttük

pedig vannak és amint itt olvasom szerintem ez az anyós is a jobbik fajtából való

2013. jún. 14. 07:55
 33/38 A kérdező kommentje:

Hát igen egy nagymama amíg neveli a gyereketeket addig jó,amikor TANÁCSOT ad akkor már belepofázik a dolgotokba!8 évig élősködött az anyámon.Az anyám takarítónő szakács,és dajka volt 8 évig!!Nem hárpia és nem parancsolgat.Ő fizette a rezsit,mert segített a fiatalokon!28 éves sógornőm egy napot nem dolgozott.Az öcsém is csak 3 hónapja dolgozik kint!Sajnálom az ilyen válaszolók anyósait, és a szüleit.

Ja és rólam csak annyit,hogy eddig nem pofáztam bele a dolgaikba, de ami sok az sok!Undorító,hogy milyen kép alakult ki az emberekben az anyósokról!Felháborító ez az általánosítás!

2013. jún. 14. 10:14
 34/38 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok nő 35 éves családapa vagyok!
2013. jún. 14. 10:16
 35/38 anonim ***** válasza:
86%

A korábbi válaszaid alapján erősen kétlem, hogy 35 éves családapa vagy, a stílusból és egy-egy fogalmazási jellegzetességből nem ez derül ki.

Egyébként örüljetek, hogy "megszabadultatok" tőlük, ha csak "élősködtek" rajtatok, és a drága jó anyukád tanácsát sem kívánják megfogadni, akkor legalább elköltöznek, és élhetik a saját életüket....

2013. jún. 14. 10:48
 36/38 anonim ***** válasza:
93%
Kéretlen tanács, nem jó tanács!!!!!!
2013. jún. 14. 11:47
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem, hogy ennyitől "Gizike drágám, szerintem adj neki inkább anyatejet még." fogja magát valaki és egy másik országig meg sem áll.

Valószínűleg ez már a 800. "Szerintem ez jobb lenne", "Ezt így kellene csinálni", "Az a véleményem ,hogy" volt.

Egy idő után igen is elege van az embernek, ha valaki mindig mindent jobban tud nála. Főleg olyan dolgokban, mint a saját gyereke.

2013. jún. 14. 12:39
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj Veletek, hogy a rosszindulat, kotnyél családi vonás. Nekem pont ilyenek a hasonló rokoni fokozatú lények. Bezzeg, ha én szólok revansul, hogy nagy rá az esély, hogy a sógornőm férje tart valakit, (amit meg tudok érteni, mert ilyen házsártos nőt a föld még nem hordott a hátán), keresztbe lenyelnek meg semmi közöm hozzá. Tényleg nincs, mert nem velem kamatyol...De majd ne sírjanak a vállamon.
2013. jún. 18. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!