Nem tudom szeretni az anyósomat. Mi a baj velem?
2 éve vagyunk együtt a barátommal, 1 éve vele is lakom, anyagilag viszonylag független vagyok a páromtól, ő azonban még csak most fejezte be a sulit, így az elmúlt 1 évben őt gyakorlatilag a szülei tartották el. Úgy tűnik, lassan lesz munkája szerencsére. A problémám az, hogy az anyósjelölt nagyon gyerekként kezel minket (persze az ő szemében azok is vagyunk, de csinált olyat, mikor eljött hozzánk látogatóba, hogy elkezdett alakot pucolni, mert neki az a hobbija...). Úgy tűnik, mintha annnnnnyira szeretne engem, mindig vesz ruhákat, ékszereket, kérdezi, hogy mit főzzön... de nekem ez annyira mű. Az a helyzet, hogy engem sosem szeretett páromon kívül nagyon senki (szüleim sem), és számomra nem tűnik valósnak ez az egész, amit az anyósjelölt csinál. Örülök, hogy nem piszkál, de úgy érzem, nem is őszinte.
Szerintetek hülyén látom?
"Szerintem menj át a Drága Mamához, és állj neki a mosdót kisikálni, vagy elmosogatni. "
Hát én tényleg kezdet elgondolkozni azon, hogy én nem ebbe a világba élek. Van olyan aki még nem mosogatót anyósnál?
Meghív vendégségbe egy ebédre, akkor sem?
Én olyan boldog lettem volna, ha 36 év alatt anyósom csak egyszer megjátszotta volna magát, és nekiáll ablakot pucolni nálam...de ilyen soha nem fordult elő, egy szalmaszálat sem tett odébb nálam soha.
Én se szeretem, de én azért, mert soha nem nézett minket semmibe. Ennek ellenére én mindig alkalmazkodtam hozzá, ma meg már idősek, betegesek, segítek mindenben, hurcolom őket egyik orvostól a másikhoz, mert mégiscsak a férjem szülei (akinél jobb embert még nem sokat láttam), de szeretni nem tudom (Tett is róla a hosszú évek során), de már öregek, betegesek, azt hiszem, már csak szánalom van a szívemben. Nem tudok olyan lenni hozzá, mint ő volt hozzánk, a gyerekeinkhez.....amiben tudok, segítek, de szeretni nem tudom. Ez van(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!