Nektek az hogy esne, ha az anyósotok, úgy jellemezné a testalkatotokat hogy "gebe" meg "elől deszka, hátul léc"?
Köszi a válaszokat,és a bíztatást.
Nem estek jól a szavai egyáltalán. Egyébként is semmi önbizalmam nincs,erre tessék rátesz egy lapáttal!
Egyébként a férjem előtt illetett ilyen jelzőkkel és ez nekem nagyon megalázó volt.
És a férjed hogy reagált?reagált egyáltalán valahogy?
nekem sokkal jobban fájna az ha ilyen esetben a férjem nem szólna rá semmit mint ha anyós lekövérezne.
Itt a legnagyobb baj az, hogy a férjed nem állt ki melletted! Mert az anyós lehet hülye, rosszindulatú, de a férjednek ezt nem kellene tűrnie.
Egyébként ha az enyém beszólna egy ilyet biztos megjegyezném mosolyogva, hogy nekem legalább nem lóg majd a térdemig a tőgyem az ő korában, mint neki, vagy hasonlók :)
Tényleg a férjeddel kellene beszélni, hogy ez nagyon nem jó így.
ha az én anyósom mondana ilyet, kinevetném és közölnél, hogy először faragjon le magából, aztán mondjon le engem. egyébként engem is rengetegen csúfoltak az iskolában, de mára összeszedtem magam. alig várom, hogy a 10-15 éves oszt. találkozón megjelenjek (max. 10 percre, többet nem érdemelnek!), mindenkinek le fog esni az álla!!!
24/l
én is gebe vagyok. Jó épp mellem az van valahogy de amúgy nagyon vékeony vagyok alkatilag. Ha valaki beszól én is utálom, mert szerintem legalább akkora bunkóság mintha azt mondanák h "jajj de kövér vagy". Mert én ugyanúgy nem tehetek róla, és a lesajnáló meg szörnyülködő megjegyzsések ellenére sem tudok mit tenni, eszem rendesen. Szóval én megmondanám anyósnak h már Kérdezés nélkül kifejtette a véleményét és én elfogadtam, nem kell minden alkalommal elmondania nem vagy hülye érted h ő ezt gondolja rólad.
Nekem inkább az fájna h a párom meg se véd, minimum h kiáll melletted és elmondja h neki pont így tetszel(még akkor is ha amúgy nagy mell párti, nálunk ez alap h kiállunk egymás mellett még ha egyet is értünk a kritikával, nem hagyjuk h valaki a párunkat ócsárolja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!