Nektek az hogy esne, ha az anyósotok, úgy jellemezné a testalkatotokat hogy "gebe" meg "elől deszka, hátul léc"?
a párod tud arról, hogy az anyósod szekál téged?
Nem érez vágyat arra, hogy megvédjen téged, és leállítsa őt?
Ha tud róla, és lapít, akkor az az igazi probléma, nem az anyós.
Más: Saját sztori. Mikor először mutatott be az exem a szüleinek, akik egyébként már akkor is idősek voltak, a kedves mama elémállt és puszi helyett két marokkal megcsöcsörészett. Értsd így: rendesen belemarkolt a mellemben, és azt mondta, hogy "jól van öcsike, jól választottál!"
szerintetek? o.O
12-es a perverz anyós.
Nem tudom,de ezek után,ha elvárnák a gyakori látogatást,lehet szakítanék.:D
Persze ezt nem írtam komolyan,de kerülném ezt a perverz nyanyát,a végén még ki tudja mi lesz még a tarsolyában.
12-es, nekem is a párom fogadott mamája a melleimet nézegette, hogy milyen szép fejlett vagyok, majd a következő pillanatba ruhán keresztül fogdosta a melleimet, én zavarba voltam, a párom és a fogadott mami mosolygott.
Majd anyóka megjegyezte, hogy nekem sokkal jobbak a melleim, mint az előző barátnőnek, lesz mit gyurkálnia...stb.
Szegény mamóka azóta sajnos nem él, elvitte a sok betegsége, de nagyon kedves, ami a szívén az a száján volt, nem lehetett rá haragudni.
Kedves kérdező, az anyósoddal nem törődj, esetleg, ha a párod nem véd meg az anyóssal szembe, válaszolj rá valami frappánsat:
Pl: Legalább 40 éves korodba nem fog lógni a melled ( mint neki), de biztosan vannak ennél is frappánsabb válaszok.
Egy idő után ő is bele fog törődni, amikor látja, hogy szerelmesek vagytok a pároddal, és együtt vagytok még sokáig. A mai világba nem sok a hosszú távú kapcsolat.
Ha meg majd egyszer unoka lesz, akkor meg végkép nem a melleidet fogja nézni, hanem az unokákat.
Nyílván a pasik ma nincsenek odáig érte. :) Úgy járt, mint Villon balladáinak kivénhedt lo.tyói.
Anyóspajtást ignoráltd vagy tedd helyre. Senkinek sincs joga a másik embert alaptalnul és okatalanul bántani. Még ha százszor az anyósod is az, aki bánt. Anyósod AKKOR volt szép, te peidg MA vagy szép. Ennyi. :)
Ezt én is megkaptam, meg figyelte mikor-mennyit eszek, és azzal terrorizált, hogy mennyek orvoshoz, mert anorexiás vagyok.
Egy darabig bántott, aztán leszartam.
Én így vagyok jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!