Mit csináljak nem bírom már tovább?
A barátom megért és ő sem csinálja ezeket max eljár vasárnaponként templomba. De mielőtt meg nem ismert azelőtt ő is ilyesmiket csinált.
Sajnos nem tudok nekik nemet mondani mert az anyukája erőszakos és megsértődik ha valami nem úgy van ahogy ő akarja.. Nem ingyen lakás, de ide kellett költöznünk a barátommal mert most végzett az egyetemen és amíg nem dolgozik addig én egyedül nem tudom eltartani kettőnket. Az a baj hogy mindig vita lesz kettőnk között a szülei miatt. Én sosem fogom ezt megérteni. És sajna olyan vagyok aki véleményt nyílvánít ebből pedig mindig vita alakul..
bocs de se az amit írtál (tánc, ének, rángatózás), se a baptizmus nem kereszténység.
én először jehova tanuira gondoltam, azok járnak gyülekezetbe énekelni táncolni, de "mindenféle" nyelven imádkozás, meg rángatózás a földön? ez valamilyen szekta, ne keverd a kereszténységgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!