Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak nem bírom már...

Mit csináljak nem bírom már tovább?

Figyelt kérdés
A barátom anyja apja keresztény(én szerény véleményem szerint nem a normális értelembe) gyülibe járnak ott énekelnek táncolnak amivel még nem is lenne baj de a multkor engem is elráncigáltak egy ilyen helyre és ott estek össze emberek akiket betakartak valamivel rángatóztak imádkoztak mindenféle nyelven komolyan úgy éreztem magam mint valami....... aztán térdelve odamentek a szinpadhoz és csókolgatták a földet... most pedig gyülekezetet akarnak csinálni itt nálluk. kivagyok. én nem ilyen családból származom de el kell viselnem mert itt lakok velük egy külön országba nincs pénzem jelenleg elköltözni sem. nem kérek véleményt hasonló keresztényemberektől. mert ők úgysem reálisak!! én hiszek Istenben de ezt amit ilyen emberek csinálnak inkább mondanám nem normálisaknak!!!

2013. máj. 30. 23:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
meneküüüllllljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
2013. máj. 31. 22:04
 12/13 A kérdező kommentje:

A barátom megért és ő sem csinálja ezeket max eljár vasárnaponként templomba. De mielőtt meg nem ismert azelőtt ő is ilyesmiket csinált.

Sajnos nem tudok nekik nemet mondani mert az anyukája erőszakos és megsértődik ha valami nem úgy van ahogy ő akarja.. Nem ingyen lakás, de ide kellett költöznünk a barátommal mert most végzett az egyetemen és amíg nem dolgozik addig én egyedül nem tudom eltartani kettőnket. Az a baj hogy mindig vita lesz kettőnk között a szülei miatt. Én sosem fogom ezt megérteni. És sajna olyan vagyok aki véleményt nyílvánít ebből pedig mindig vita alakul..

2013. jún. 1. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:

bocs de se az amit írtál (tánc, ének, rángatózás), se a baptizmus nem kereszténység.

én először jehova tanuira gondoltam, azok járnak gyülekezetbe énekelni táncolni, de "mindenféle" nyelven imádkozás, meg rángatózás a földön? ez valamilyen szekta, ne keverd a kereszténységgel.

2013. jún. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!