Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ebben a témakörben miéért...

Ebben a témakörben miéért ilyen rosszindulatú és gonosz szinte mindenki?

Figyelt kérdés

Mindig a kérdező a hibás mindenért,holott előzményeket senki sem tud!Mindig anyós-após van védve.Ti is hárpia anyósok vagytok?Azért?

Úgy látom ezeknél a kérdéseknél anyós mindent megtehet a válaszolók szerint,a meny/vej meg valami xarcsimbók mert nem tűr meg nyel!Normálisak vagytok ti?Vagy mind anyósok!

2013. máj. 24. 17:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

De jókat nevettem, kérdező, abszolút igazad van, annyival egészíteném ki, hogy nem szabad hagyni őket garázdálkodni, mert szerintem itt mindenki hazudik, csakhogy ne bántsa ez a "fajta", akiket leírtál.

Mondjuk szerintem ők hazudoznak a legtöbbet, röhögnivalók az irigy, megkeseredett lelkükkel.

19es, nagyon remélem (és kívánom neked), h egyszer leszel még olyan helyzetben, amikor nem tudsz majd mit tenni és bele kell menned olyan helyzetbe, amit eleve tudsz, h nem jó ötlet, de nincs más megoldás.

Tudod -te nagyképű liba- van olyan, h nincs más megoldás, és ha nem tudod elképzelni, akkor vagy 14 éves vagy, akkor azért ne irkálj ide, vagy pedig ezüstkanállal a szádban születtél (amiért nem te dolgoztál meg), ill. sok segítséget kaptál a családodtól - hát akkor meg azért tartsd meg a buta véleményedet.

Én még 1-1 napokon kívül (volt talán belőle össz-vissz 7 db) nem sok időt laktam anyóséknál, úgyhogy könnyen flegmáskodhatnék, h így kellene, meg úgy kellene, de van bennem annyi, h elgondolom, h aki odamegy (holott nem szeretik), annak biztosan nincs más lehetősége - és emögött sok minden meghúzódhat okként!

2013. júl. 15. 22:42
 22/22 A kérdező kommentje:
Pontosan! :-)
2013. júl. 16. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!