Ebben a témakörben miéért ilyen rosszindulatú és gonosz szinte mindenki?
Mindig a kérdező a hibás mindenért,holott előzményeket senki sem tud!Mindig anyós-após van védve.Ti is hárpia anyósok vagytok?Azért?
Úgy látom ezeknél a kérdéseknél anyós mindent megtehet a válaszolók szerint,a meny/vej meg valami xarcsimbók mert nem tűr meg nyel!Normálisak vagytok ti?Vagy mind anyósok!
De jókat nevettem, kérdező, abszolút igazad van, annyival egészíteném ki, hogy nem szabad hagyni őket garázdálkodni, mert szerintem itt mindenki hazudik, csakhogy ne bántsa ez a "fajta", akiket leírtál.
Mondjuk szerintem ők hazudoznak a legtöbbet, röhögnivalók az irigy, megkeseredett lelkükkel.
19es, nagyon remélem (és kívánom neked), h egyszer leszel még olyan helyzetben, amikor nem tudsz majd mit tenni és bele kell menned olyan helyzetbe, amit eleve tudsz, h nem jó ötlet, de nincs más megoldás.
Tudod -te nagyképű liba- van olyan, h nincs más megoldás, és ha nem tudod elképzelni, akkor vagy 14 éves vagy, akkor azért ne irkálj ide, vagy pedig ezüstkanállal a szádban születtél (amiért nem te dolgoztál meg), ill. sok segítséget kaptál a családodtól - hát akkor meg azért tartsd meg a buta véleményedet.
Én még 1-1 napokon kívül (volt talán belőle össz-vissz 7 db) nem sok időt laktam anyóséknál, úgyhogy könnyen flegmáskodhatnék, h így kellene, meg úgy kellene, de van bennem annyi, h elgondolom, h aki odamegy (holott nem szeretik), annak biztosan nincs más lehetősége - és emögött sok minden meghúzódhat okként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!