Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ebben a témakörben miéért...

Ebben a témakörben miéért ilyen rosszindulatú és gonosz szinte mindenki?

Figyelt kérdés

Mindig a kérdező a hibás mindenért,holott előzményeket senki sem tud!Mindig anyós-após van védve.Ti is hárpia anyósok vagytok?Azért?

Úgy látom ezeknél a kérdéseknél anyós mindent megtehet a válaszolók szerint,a meny/vej meg valami xarcsimbók mert nem tűr meg nyel!Normálisak vagytok ti?Vagy mind anyósok!

2013. máj. 24. 17:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kedvencem az, amikor a gerinctelen félrekefelő férfiakat védi mindig 1-2 válaszoló, hogy "az asszony megadott neki mindent? Tuti nem..."... mintha ilyenkor a megcsalás lenne a megoldás, nem a megbeszélés vagy a másik nő előtti válás. Ha meg nő csal meg, akkor persze meg nem kérdezgetik, hogy a kedves férj megadott-e mindent. Meg igen, hogy tiszteld anyóst, amiért megszülte a férjedet, akkor is, ha rá akart venni az abortuszra típusú válaszolók...
2013. máj. 24. 18:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azon szoktam kiakadni amikor leírja egy gyerek hogy a szüleihez hozzá sem tud szólni mert üvöltenek vele vagy meg is verik ha épp olyan van erre leírják hogy mert biztos megérdemelted. Vagy attól függetlenül ő legyen mindig kedves, mosolygós, segítőkész mert szegény anyuci/apuci stresszes. Szerintem az ilyenek magukra ismernek azért védik annyira a hibás félt.
2013. máj. 24. 19:17
 13/22 A kérdező kommentje:

Valószínű,mert most meg egy "ilyen" sem ír. :/

Biztos én lennék a hibás amiért ők ilyenek. o_O

2013. máj. 24. 19:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szolgalelkű nőcskék a kedvenceim, akik olyan beszólásokkal jönnek, hogy "egy férfi oda megy, ahol kap". Vagyis a feleség a hibás azért, amiért megcsalta, mert nem szolgálta ki eléggé a férjét.
2013. máj. 24. 20:46
 15/22 A kérdező kommentje:
Abszurd! :/
2013. máj. 24. 21:07
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Mi magyarok márcsak ilyen fordított gondolkodásmóddal bírunk.

A nyelvünk is eleve fordított. Például a családnevünk van elöl, míg majdnem minden más nyelvterületen a családnév a név végén van.

Vagy ott van például az, hogy menyasszonnyal, vőlegénnyel.

Pedig a valóságban a vőlegény nyal, a menyasszony meg nyel.

2013. máj. 24. 22:50
 17/22 anonim ***** válasza:
25%

"És legtöbbször még azt is olvasom,hogy semmi érdemlegeset nem írnak csak,hogy minek lakik ott meg költözzön el és megy a kioktatás."

Jaaa, hogy azokról van szó, akik mama nyakára házasodnak meg gyereket csinálnak és aztán ki vannak akadva, hogy nem cukorbaba az anyós. Tudomásul kell venni, hogy ez ma nem működik. Nem kell bevállalni, nem kell odaköltözni. A szörnyű anyós házon kívül is szörnyű, de ha az illető beköltözött a farkasodúba, akkor ne lepődjön meg a harapásokon...

2013. máj. 29. 12:34
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a lényege a mondandómnak.Pontosan az,hogy ilyen modorú emberek,mint te!!!!!!! nem értenek a kiok2atáson kívül máshoz!

Nem érdekel ki hova házasodik,te ha nem voltál olyan helyzetben NEM ÉRTESSZ a dologhoz és ezt emészd meg.Nem kell okoskodni vagy ha most megtetted akkor vállald te meg a fajtád,hogy azt mondják rátok büdös modortalan férgek. :-)

Ha nem tudok emberi módon véleményt fogalmazni vagy másokon segíteni,akkor befogom.Nem írkálok az elektronika témakörbe és nem érzem magam elektrozseninek csak mert fel tudom kapcsolni a lámpát!

2013. máj. 29. 15:07
 19/22 anonim ***** válasza:
22%
A "fajtám"-at valószínűleg az zavarja ezekben a kérdésekben, hogy százezredszer is le lett már szépen írva, hogy igen, anyukáékhoz költözni rossz ötlet, utyuluputyulu, költözzetek el szépen és megszűnnek a napi konfliktusok. Vagy pedig, ha elfogadják a napi ellátást, a kvázi ingyen lakhatást, akkor bizony el kell viselni, hogy anyukáék nem mindig boldogok ettől. Akárhogy csomagoljuk, akármennyire is szeretnénk cukormázba mártogatni, a tény tény marad. Ma nem a világ rendje, hogy több generáció él együtt. Ez utoljára akkor működött, amikor mindenkinek nagyon pontosan leosztott szerepe volt a családban, és az egyéni abícióknak vajmi kevés teret engedett az élet. Ma nem megy. És nics jó tanács, mert a konfliktusok egyáltalán nem mindig abból adódnak, hogy valamelyik vagy mindkét fél gonosz, hanem az élethelyzetből. Ha az illető nem hajlandó azon változtatni, akkor semmi jó tanács nem segít.
2013. máj. 29. 15:13
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
Az én anyukám a sógorom anyósa.Amiket írkáltok nagy marhaság.Áldott jó lélek.Maga ez az anyós téma egy nagy marhaság.Pld viccek is születtek erről,de a viccet nem szabad összekeverni az életben adott szituációkkal.pld.Anyós vicc:mért temetik fejjel lefelé az anyósokat?ha jön a feltámadás lefelé tudjon kaparni.Nahát ,nem így kéne gondolkozni.Tiszteletem.
2013. jún. 11. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!