Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » 20 hós kislányom beteg (megy...

20 hós kislányom beteg (megy a hasa és lázas), Párom édesanyja pedig nem fogadja el, hogy ha így marad nem viszem a Párom születésnapjára, ez jogos?

Figyelt kérdés
Ahogyan írtam, a kislányomnak megy a hasa és lázas is. Jeleztem anyósomnak, hogy ha ez a hétvégéig így marad, mi nem fogunk elmenni a születésnapra. (Páromnak lesz szülinapja és családi ebéd lesz.) Mire Ő közölte, hogy hát, hogy ezt nem tehetem meg mert megrendelte a tortát meg kienged 3 kg húst és nem várhatom el, hogy ne tartsa meg így az ebédet. Mondtam Neki, hogy nem ezt várom el, csak, hogy értse meg, hogy egy hasmenéses lázas gyereket nem fogok húzgálni, pláne, hogy nem is ehet azokból a kajákból meg a tortából sem. Mondjuk Ő azon a véleményen van, hogy annak akinek megy a hasa, nem kell diétáznia hanem rendes kaját kell Neki adni, mert így is elég baj Neki, hogy megy a hasa, nem kell éheztetni... Fiatal anyósom van, szereti is a lányomat, meg jól kijövünk de sokszor olyan nehéz kezelni...Most például még azt is megjegyezte, hogy szerinte azért megy még mindig a hasa a kislányomnak mert nem is adtam Neki gyógyszert...Holott tegnap 2x is adtam a hasfogót...
2013. máj. 24. 08:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, én írtam ki. Nincs sok időm mellette és hála Istennek már nem beteg, de tény, hogy sokminden összejött mostanában és csupán csak egy kis együttérzésre vágytam volna mind anyósomtól, mind a páromtól egyaránt. Sok gondunk van mostanában, megmondom őszintén a legkevésbé sem kívántam azon veszekedni még, hogy legyen -e így családi ebéd vagy, azon hogy az egész hétvége a bulizásról szóljon -e vagy sem. Nemrég volt beteg a lányunk, most ismét az volt és úgy éreztem mindenkinek csak az számít Vele mivan, hogy az ő akarata érvényesüljön és megfeledkeztek arról, hogy a gyereknek vagy nekem mi lenne a jó. De ez hosszú, más dolgok is vannak itt. Nem az emberekkel van a bajom (vagyis volt) csak magával a helyzettel. De az ítélkezés az itt mindig megy... Rögtön azt kell gondolni, nekem mennyi időm van. Igen este, vagy napközben ha alszik a kicsi ideülök. De azért köszönöm az építő jellegű kritikát...
2013. máj. 25. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor meg ne menj és kész.

Nem hiszem, hogy a 3 kg húsból olyan sok lenne a kislány része, hogy ha nem megy már nem is érdemes főzni.

2013. máj. 26. 05:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Már hála Istennek megoldódott a probléma, a kislányom tegnap előtt este óta jobban van, tegnap egyszer sem ment a hasa, jobb a közérzete is, láztalan. Elmegyünk mindhárman, de jeleztem, hogy azért nem fogom töltött káposztával és hasonlókkal tömni. :)
2013. máj. 26. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!