Anyám fajgyűlölő. Van értelme h egyáltalán tartsam vele a kapcsolatot?
26 éves f vagyok. A barátnőmmel, akit 10 éve jol ismerek, másfél éve járunk. Anyám csak azért utálja, mert cigánylány. És anyám ki is mutatja rendesen az érzelmeit. Meg tiltotta h feljöhessen. Ha mégis véletlenül hazaér anyám és ott találja, beszologat.. pedig a lányra és a családjára egyáltalán nem jellemzők, azok a negatív dolgok, amiköztudatban élnek cigányokról. Csendes, visszahúzodó, gyönyörű lány. Nagyon házias, minden.
Nemsokára elköltözök a lánnyal albérletbe, pedig elférne nálunk bőven. Montam anyámnak, ha ő nem jöhet ide, én se fogom rányitni az ajtót. Monta, h az a cigány kurv@ akkor se jöhet ide látogatóbe se, inkább énse jöjjek. Mit szóltok ehez??
Hát cigányt én sem engednék a házamba.Gazdag vagy sem....Cigánnyal a házasság azt jelenti megy a familia is...
Egyébként ha jó módúak,miért nem költöztök hozzájuk.
Miért te vinnék a lubnyát magatokhoz????
Inkább költözzetek küön legyen szerencsétek.
A szavaidat te is megválogathatnád kérdezö.
17
Kérdező: ha egy kicsit is érdekelnének a világ dolgai, akkor "kissé" nyitottabb szemmel tekintenél kifelé a világra és tudhatnád, hogy a rasszizmus, zsidózás, cigányozás mégjobban megfog erősődni. Ez nem azt jelenti, hogy te saját életeden belül ne tudnál változtatni a kislánnyal. Nem kell senkinek privátot irni, mert az egy primitiv dolog. A saját életetekkel törődj, legyetek boldogok és kerüld ki a konfrontációt, mert nem a te dolgod ezt a csatát megvívni, ugyanis nálad magasabb erők már vívják. Neked egy a dolgod, a saját családodra(ez most az édesanyádon kivűl van)figyelni, törődni és felépiteni.Ez a dolgod.
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, bár nem ilyen hosszú, s nem is ismertem régóta.
Mint kiderült (első látogatásnál), félvér a srác. Apja echte cigány, ránézésre is. Viszont szerettem, annak ellenére, hogy tele vagyok NagyMagyarországos kitűzőkkel, van ilyen fajta tetoválásom is stb. Ezt csak azért írom, hogy lásd, nem mindenki rasszista.
Ezzel nem is volt probléma, szépen megvoltunk. Viszont egyszer találkoztam a bővebb rokonsággal (értsd: unokatesók, másod unokatesók). És hiába voltak ők normálisak, a rokonsága a tipikus cigány viselkedést hozta... Egyik még meg is fenyegetett (akkor láttam először), hogy ha rosszat csinálok a srácnak, elvágják a torkomat... és hiába védett a barátom, sőt a közeli családja is, a rokonoknak ilyen volt a hozzáállásuk, és kész. És akkor neki csak az apja rokonai voltak cigányok...
ezt csak azért írom, hogy lásd, hiába normális a család, meg szeretnek, a lánnyal együtt az egész famíliát kapod...
Amúgy anyádtól költözz el, akár egyedül is, mert túl nagy az 'uralma' rajtad
Kérdező, nem, semmi értelme nincs, hogy ilyen körülmények között tartsd vele a kapcsolatot...
#18, érdekes, én meg úgy vagyok vele, hogy ha anyám mondana olyanokat a barátnőmre, ami itt a kérdésben szerepel, lehet, hogy kivitte volna már a közfalat hirtelen felindultság következtében... pedig békés ember vagyok.
Én sem engednék cigányt a lakásomba. De a gyerekem közelébe sem...
Majd, ha valamiért úgy döntesz, mégsem kell a lány, jön a kiccsalád és jól helyben hagynak. Kell ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!