Mit mondanátok anyósotoknak ha gyermekeket születésekor feltenné azt a kérdést?
13.
én is ezt pedzegettem az 5. hsz-ben, azonnal le is pontoztak 0%-ra. aztán kiderült, h csak van abban valami, amit mondok...
Édesanyámat 40 éve utálja az anyósa... Édesapám nagy ívben sz.rik a véleményére, vagyis megmondta neki, hogy szépen, csendben, MAGÁBAN utálkozhat, de egy rossz szót sem, mert különben nem látja többet.
A mi kapcsolatunkra is rányomta ez a bélyegét, nem értem miért ilyen, de attól még nem mondott soha ilyet rólunk. A maga módján szeret minket. Ahogy a magunk módján valahol mi is őt :)
Úgy látszik akkor még mindig nem sikerült megemésztened azt hogy ha a párodat egy "mit kezdjek én egy unokával,10 évvel ezelőtt kellett volna" mondat befolyásolja abban hogy maradjon vagy ne, akkor ő bizony nem szeretett teljes szívéből, hiába mondta hogy akarja azt a gyereket.
Nekem anyu nem tudna olyat mondani, ami miatt elhagynám a férjem.
azért ebben akkor sincs vmi rendben. akart tőled gyereket, de amikor kiderült, h nehéz nevelni a saját gyerekét, akkor hallgatott az anyai szóra és otthagyta őt is meg a szerelmét is, akivel kicsivel korábban még közös családra vágyott... én inkább nem hiszem, mint hiszem
vhogy nem kerek a sztori, de ezzel együtt is elég szomorú, úgyhogy sok boldogságot és kitartást kívánok.
Az én anyósom is jobban csípte az exet. Nagyon hasonlítottak. Mindkettő egy pénzéhes MissPitcha.
Én kétkezi munkás családból jöttem. Először anyós el volt ájulva a szüleim házától, mindenhol fafaragványok, ólomüveg(hatású) ablakok, mozaikcsempe.
Aztán elmondtam, hogy a család átlagos havi összjövedelme 130E, mindent amit látott mi kreatívkodtunk össze, főleg bontottcsempéből, üvegfestékből és színezett ragasztóból, akkor kiestem a pixisből. Én arról nem tehetek, hogy a szüleim jól tudnak sakkozni a pénzzel, plussz mindent megtermelnek maguknak.
Azóta én vagyok a szégyelni való büdösparaszt.
Ajánlok neked valamit: amikor felcsendül az a bizonyos mondat, vedd be a leszarom tablettát és élj boldogan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!