Szerintetek az normális, ha anyós berendezi a kisfia szobáját újra, hogy ha felmegy hozzájuk tudjon hol pihenni. Mindezt a terhességem alatt tette?
Most 5 hetes a gyerekünk és ott lakik gyakorlatilag, mert neki dolgozni kell, és a gyerektől nem tudna aludni eleget.
Hozzáteszem, anyukánál 10-11 órát alszik.
Tudom, hogy abszolút nem normális ez az egész.
Tulajdonképp magamnak szültem gyereket, a párom meg úgy gondolja, hogy ha anyuka nem láthatja, akkor ő sem fog gyakran itthon lenni.
Nekem ugyanis a szobarendezés és a korábbi szervezkedése miatt ez volt a válaszom, hogy a gyerekünkhöz nincs köze. A családomtól határolódjon el, és itt ne fontoskodjon.
Ha jól értem, nem engeded anyósnak látni a gyereket, erre a férjed dacból, ill. szolidaritásként az anyjával tart. (megértem, nem is tudom, mit tennék, ha ezt a férjem találná ki, hogy anyukám ne lássa az unokákat).
Igazából te vagy a hibás, te indítottad el ezt az egészet.
Anyós is berendezte párom régi szobáját úgy,hogy bár régen franciaágy volt benne,most 1 személyes ágy(a régi is használható volt,ezzel jelezte hogy egyedül menjen).
És mondogatja szorgalmasan,hogy ha gondolja,menjen csak haza nyugodtan párom.
De ő normális férj és apa ,így megmondta,hogy ő minden nap haza megy,mégpedig az otthonába(hozzán és a kicsihez),és ott nem fog aludni,mert a kis ágyon nem férünk el,minden dobta ki a franciaágyat...
Látom, hogy sokak nem képesek értelmezni a leírtakat!!
Segítek:
Ebben az esetben NEM az apuka a hunyó, hanem ő a szenvedő fél.
A felesége zsarnokságának az áldozata.
Persze a kedves anyuka a gyerekkel is jól kib@szik egyúttal...
Azóta se ment haza egyszer sem?
A szomszédot vagy a szüleid meg kellett volna kérned, hogy vigyázzanak a gyerekre amíg bevásárolsz vagy leküldeni a szüleid. Ismerőst is megkérhettél volna, illetve a védőnőt is.
Kimondta már valamelyikőtök, hogy vége a kapcsolatnak? Mert ez így már nem kapcsolat.
Fizet gyerektartást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!