Szerintetek elfogadhato-e az, ha az anyos az unokajanak semmilyen meglepetest nem vesz?
OMG. örülnél, h ott vannak, érdekli őket a picúr, szeretnének segíteni, ahol tudnak. vaze, ennyire telhetetlen vagy?
ha majd lesz gyerekünk, és a párom anyukája nem is hoz semmit, de legalább megnézi, foglalkozik vele, már annak örülni fogok. na nem mintha most nem küldene folyton kaját, ne várna terített asztallal, finomságokkal, mikor megyünk. :)
pár év múlva még összeteszed a kezed, ha vigyáznak rá, míg te rohansz melózni, bevásárolsz, vagy a pároddal elmennél vacsorázni.
17-es vagyok.
Most itt nem a lufin meg a képeslapon van a hangsúly.Szerintem a kérdező azt csak egy példának hozta fel.Mindenki ezen van felakadva.Én úgy tudom elviselni anyósomat,hogy nem foglalkozok az ilyen dolgokkal.Tőlem meg az én anyámtól meg kap mindent és kész.ő meg csak tutujgassa a másik kettőt.Te se foglalkozzál vele.Örülj hogy foglalkoznak vele.Ha nekem ilyen anyósom lenne már örülnék neki.
De miért lenne kötelező egy nagyszülőnek egy unokának nagy bevásárlást tartani?
A szülők vállalták a gyereket, ezzel a költségeket is nem a nagyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!