Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek elfogadhato-e az,...

Szerintetek elfogadhato-e az, ha az anyos az unokajanak semmilyen meglepetest nem vesz?

Figyelt kérdés
Az anyosomat ugy erzem fokozatosan megutalom,a parom viszont teljesen odavan erte, eddig rendben is van.A gondom az, h a kisfiunk 5 honapos,nagyon ragaszkodnak is hozza, es szovateszik, hogy szeretik,es alig varjak, hogy majd naluk is legyen a baba,de egy kis meglepetest sem hoztak meg neki,miota megszuletett ( 50 forintos barmit, lufit, egy kepeslapot...) Az en szuleim mindent megtesznek, a baratom erre azt mondta,szerencse az o szulei szegenyek,es nem tudnak mindent megvenni...hat konkretan egy fogpiszkalot nem hoztak a gyereknek,s ez nagyon de nagyon zavar, a bararomnak egy szot nem lehet szolni, annyira vedi oket.Mas is van ilyen helyezetben> Hogy lehet ezt megoldani? Vagy en vagyok erzekenyebb?

2013. ápr. 18. 08:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
Na ez is egy példa arra, hogy nem mindig az anyós a hibás, hanem csak a menye keveri a sz..t.
2013. ápr. 18. 18:57
 22/25 anonim ***** válasza:

OMG. örülnél, h ott vannak, érdekli őket a picúr, szeretnének segíteni, ahol tudnak. vaze, ennyire telhetetlen vagy?

ha majd lesz gyerekünk, és a párom anyukája nem is hoz semmit, de legalább megnézi, foglalkozik vele, már annak örülni fogok. na nem mintha most nem küldene folyton kaját, ne várna terített asztallal, finomságokkal, mikor megyünk. :)

pár év múlva még összeteszed a kezed, ha vigyáznak rá, míg te rohansz melózni, bevásárolsz, vagy a pároddal elmennél vacsorázni.

2013. ápr. 19. 00:47
 23/25 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Most itt nem a lufin meg a képeslapon van a hangsúly.Szerintem a kérdező azt csak egy példának hozta fel.Mindenki ezen van felakadva.Én úgy tudom elviselni anyósomat,hogy nem foglalkozok az ilyen dolgokkal.Tőlem meg az én anyámtól meg kap mindent és kész.ő meg csak tutujgassa a másik kettőt.Te se foglalkozzál vele.Örülj hogy foglalkoznak vele.Ha nekem ilyen anyósom lenne már örülnék neki.

2013. ápr. 20. 08:13
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

De miért lenne kötelező egy nagyszülőnek egy unokának nagy bevásárlást tartani?

A szülők vállalták a gyereket, ezzel a költségeket is nem a nagyik.

2013. ápr. 20. 11:34
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk most egy éves a gyerekünk, a nagymamáknak mondtuk mikor meglett, hogy ne vegyenek semmit se, ne verjék magukat költségbe, mert felesleges, a ruháit folyamatosan vesszük mi neki, csokit, édességet nem nagyon kap. A férjem anyukájának van egy biokertje, egész évben hozza a répát, zöldséget, spenótot, epret, málnát, szedret, körtét stb. Anyám szintúgy. Néha a kezükhöz ragad egy-egy babaruha, de tényleg nem viszik túlzásba, mivel direkt ezt kértük tőlük és ezt tiszteletben tartják. Sokkal nagyobb értéket képvisel a mi szemünkben az, ha játszanak vele, elviszik sétálni. Igaz nálunk a nagy karácsonyi ajándékozás sem divat, mert nem a pénz és a pénzzel megvásárolható dolgok az értékesek számunkra. Nézd ha szegények és nincs pénzük, akkor ne várj csodát. Számodra miért csak a pénzzel megvehető dolgok képviselnek értéket?
2013. ápr. 20. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!