Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért utál a barátnőm családja...

Miért utál a barátnőm családja? 26/F

Figyelt kérdés

Már 4éve együtt vagyok a barátnőmmel. Nagyon szeretem és ő is engem. Nagyon bírom a szüleit és a hugával is jól kijövünk, de valamiért azt érzem hogy utálnak és ez az egyik nap be is igazolódott amikor visszahallottam az egyik közös ismerőstől hogy a huga mondta hogy mennyire utál és a szülei is mindig azt várják már hogy mikor szakítunk... És hogy mennyire sajnálják a régi exét akivel elöttem volt együtt stb.

Ezek nekem nagyon fájó dolgok :(

Pedig én mindig mindenkivel udvarias voltam és a kedvükbe jártam... :( A tesójának is mindig mindent fizettem ha elmentünk valahova vagy bármi szivesség kellett én ott voltam stb. stb.

És amúgy én is észrevettem hogy soha nem szólnak hozzám. Mindig csak igen/nem-mel válaszolnak ha én kérdezek. Szóval feltűnt nekem csak valahogy nem figyeltem rá/nem foglalkoztam vele. Másokkal viszont mindig közvetlenek stb. Nem szóltak be ők nekem soha meg semmi, de túlságosan barátságosak se voltak. És most így kezd is összeállni a kép hogy néha a szülei hogy tudnak mást pocskondiázni mikor valamiről feljön a téma.. Valószínűleg velem is ilyen kétszínűek...

Főleg most hogy ezt a bizalmas infót visszahallottam, így már 100% hogy utálnak és ez így már magyarázat, hogy miért ilyen távolságtartók velem.

Nagyon elvagyok keseredve mert én nagyon boldog vagyok vele és ő is velem, szeretném majd összekötni vele az életem 1-2év mulva és nem szeretném ha ez megmérgezné majd a szerelmünket. Tudom sokan azt fogják írni hogy ne foglalkozzak vele, mert a szerelem a fontos, de tudjátok hogy hosszútávon ez okozni fog még gondot..

Szerintetek leüljek beszélni a szüleivel kb. hogy miért utáltok engem? vagy csak olaj lenne a tűzre? szeretnék nem kétségek közt élni.. :(

vagyis valami megoldást találni...

Várom ötleteteket, tanácsaitokat!

Kérem aki hülyeségeket akar tanácsolni ne tegye!

26/F

2013. márc. 3. 23:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem értem mi volt a gond a 4. kommentelővel.

Semmi rosszindulatút nem írt.

Az első sem, bár olvashatta volna, hogy nem vagy ronda. Mellesleg tegnap volt itt egy kiscsaj, arra panaszkodott, hogy a szülei szerint ronda a párja, ezért nem is bírják őt, lehet, hogy ez jutott eszébe itt is, hátha másoknál is probléma az udvarló kinézete.

Az roma származást firtató válasz sem volt rossz. Egy cigány barát épp elég ok az utálatra, akárhogy is viselkedik.

2013. márc. 4. 00:18
 12/29 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 4. kommentelő, nem értem mi volt a gond a válaszommal. Amit másodszorra írtam, az valóban sértő volt a végén, ezért most elnézést is kérek. Nem kellett volna ilyet írnom, de miután elhordott a kérdező mindennek, egy kicsit dühös lettem. Még ha adtam volna okot rá.
2013. márc. 4. 00:29
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyél az én pasim, mindenki imádni fog.
2013. márc. 4. 00:31
 14/29 anonim ***** válasza:
66%
A 4 ne kérjen bocsánatot a kérdezőnek kellene bocsánatot kérnie de hát ez a pali egy igazi köcsög
2013. márc. 4. 00:35
 15/29 anonim ***** válasza:
79%
kérdező egészen megsajnáltalak ahogy leírtad szépen h milyen nehéz neked. Aztán láttam h milyen minősíthetetlen módon reagálsz, mikor vki jószándékkal tanácsot akar adni...ne haragudj, de te is baromi kétszínű vagy, ha előadod a jófiút majd rögtön ha vmi nem tetszik neked átmész alpáriba...így már nem tudom csak azt a családot hibáztatni gondolom náluk is bejátszottál vmi hasonlót
2013. márc. 4. 01:05
 16/29 A kérdező kommentje:
A rendeseknek köszönöm.
2013. márc. 4. 01:18
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az érzékeny, mindent félreértő mimózalelked miatt nem csípnek.
2013. márc. 4. 06:27
 18/29 anonim ***** válasza:
74%

Csodálkozom, hogy ilyen korban is vannak még kisfiúk.

Adtam volna tanácsot a saját életemből, de rájöttem, hogy itt nem ez a helyzet.

Egy minősíthetetlen viselkedésű, agresszív ember vagy, nem tudom felfogni, hogy miért van még melletted az a szegény lány, ennél biztos az összes exe sokkal jobb, a szülei nem véletlenül utálnak.

2013. márc. 4. 07:39
 19/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a kerdezo nem szamolta bele a sajat valaszat a szamozasba...

Szerintem tiszta sor, hogy meg kell kerdezni mi a problemajuk veled. Mert lehet, hogy egy aprosag az egesz, amin esetleg tudsz valtoztatni, es nem is lenne karodra olyan, akkor megoldott lenne a baj.

Ez az elso, vagyis az elso, hogy. A baratnodtol kerdezed meg, hogy van- e valami problemajuk a szuleinek veled.

Igazan kivancsi vlnek, hogy o tud-e rola. Az en szuleim sem fogadtak konnyen a paromat, de soha nem ereztettek vele. Mas habitusu, es nmehezen nyilt meg a parom, amit anyukam nehezekezelt, foleg, hogy mind a csaladomnak mind a paromnak sajatos humora van. Pl volt h a parom benyogot egy poent, es nehezen esett le a szuleimnek, hogy az vicc, mert o annyira komoly arccal tudja ezeket elsutni.... Deezt megbeszeltem edesanyammal, es idovel ok is megismertek megszoktak, es kedvelik, meg ugye szerencsere az enszuleim nyitottak, esalenyeg, hogy en legyek boldog, mert pl az exemet nagyon szerettek, de anyukamnak egyertelmu volt, hogy az meg "gyerekszerelem", es nem valo hozzam hosszabb tavon, epedig 1,5 evig tartott.

Beszeltem ezekrol nekem termeszetesen a parommal is, aki megprobalt nyitottabb lenni rajuk, meg felvenni a csalad ritmusat...

Azt, hogy míert utal, csqk ok tudjak, mert hiaba erzed azt, hogy udvarias vagy, lehet ok nem ezt erzik, (mint a parom eseteben anyukam belul kicsit megsertodott a poenon, mert azt hitte komoly)

Beszelgetessel lehet megoldani, ha nem lehet ezek utan sem, akkor tavolsagot tartani, de hosszabb tavon tenyleg okozhat gondot, foleg ha. A baratnod nem megerto , vagy nem segit neked, hogy elfogadjanak,es ot is zavarni kezni, hogy nem tudtok nyugiba hazamenni hozzajuk.

A te szuleid hogy allnak a bnodhoz?

2013. márc. 4. 11:19
 20/29 anonim ***** válasza:
Van amikor valakinek senki nem jó. Nincs rá különösebb ok, egyszerűen nem jó. A férjem nagyszüleinek senki nem volt jó, se az apósom se más, így én sem. Bár egy nagyszülőnek nincs annyi köze de támadást indítottak ellenünk mikor kb 3 éve együtt voltunk. Életünk legrosszabb időszaka volt. Első körben az volt velem a baj miért járok egyetemre, mert majd ki fogom dobni az ő unokájukat, utána hogy a szüleim jó módúak stb... Mindig volt valami és az egész családjukban soha nem fogadtak el senkit vagy csak ideig óráig. Már együtt vagyunk 8 éve és a nyáron volt az esküvőnk, előtte 2 hónappal diplomáztam. Még így 8 év után és esküvő előtt is bepróbálkoztak azzal a hü.lye szöveggel hogy na most biztos elhagyom az ő unokájukat. Szóval nem kell különösebb ok ahhoz hogy ne kedveljenek. Neked sem kell őket kedvelni, egy idő után megtanulod elfogadni a dolgot. Mondjuk a mi ügyünk már nagyon elfajult, nem is tartjuk velük a kapcsolatot. De ti is eltudtok költözni máshová majd. A barátnőd pedig kikövetelheti a neked járó helyet, megvédhet, és kérheti őket hogy tartsák tiszteletben a ti döntéseteket. A húgra meg annyit hogy ő előtte még előtte van amin most a nővére megy át, kár neki ítélkezni az ő pasiját sem biztos hogy el fogják fogadni. De ha te úgy érzed akkor nyugodtan üljetek le velük és kérdezzétek meg mi a baj, lehet hogy csak mások kevernek és nincs gond. Néha az emberek nem nagyon tudnak mit mondani.Barátnőd mit mond? Ő szerinte mi baj? Vagy van baj?
2013. márc. 4. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!