Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért szeretne anyu mindenképp...

Miért szeretne anyu mindenképpen belerondítani az életembe?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Több mint fél éve vagyok együtt a barátommal, ő 20 éves. Hetente 1x találkozunk, jó esetben 2 estét töltünk együtt, majd az egyik hétvégi napot.

Anyu az elején nagyon nyitott volt, beszélgetett barátommal, majd teljesen megváltozott. Vallás alapján szeretne minket megkülönböztetni, sértegeti a barátomat nekem folyamatosan, ami nagyon rosszul esik. Volt hogy veszekedtem a barátommal, és magam alatt voltam, féltett anyu... megértem, de amit mostanság csinál az egyre elviselhetetlenebb.

Az egyik alkalommal felhívtam, hogy átmennék barátommal haza aludni, de csak nagy veszekedés árán juthattunk be a házba (azt akarta, hogy egyedül aludjak, barátom ne jöjjön be a lakásba). Ezt eljátszotta 2x egymás után, beszélgetni nem akar velem, mondván hogy ő fáradt ehez.

Zavar, mert a legtöbb fájdalmat a saját anyám okozza, és ezt mondtam is neki! Fél éve csak azt hallom hogy szidja a barátomat, pedig neki nem ártott, és nekem sem (max a veszekedésekben).

Segítsetek... mit mondjak anyunak, hogy mondjam el neki hogy én vele vagyok boldog, ő a barátom és ne szidja állandóan, ne aggasszon rá jelzőket mert ez fáj nekem?!

#barát #anya #anyós #belerondít
2013. jan. 2. 00:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne, de mivel nem vagyunk túl sok ideje együtt, így nem szeretnénk még összeköltözni:). Majd idővel..
2013. jan. 3. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!