Túl kemény (bunkó) volt a párom hozzá? Mi ebben az esetben a helyes hozzáállás, egy kívülálló szerint?
Azzal egyébként persze semmi bajom, ha nála máshogy vannak a dolgok, mint nálunk. Nagymamámnál nekünk is lehetett olyanokat, amit otthon nem. Ez természetes, és jó része is a gyerekkornak. Ezzel egy héten egyszer, pár órára nem is lenne probléma. Párom sem szólna bele (mert persze, hogy én nem kezdek el magyarázni a párom volt anyósának), a lényeg, hogy abba ne szóljon bele, ahogy itthon vagyunk.
Kicsit talán keményen hangzik, de ha az jó, hogy vagyok, enni adok nekik, mosok rájuk, oviba viszem, elhozom, ha betegek velük vagyok stb. , átalakítottam az egész életemet, akkor cserébe azért várhatok valamit. Oké, hogy ezeket egy fizetett ember is megtudná csinálni, nem is fényezem magam, de emellett meg szeretem őket, éppen ezért is teszem meg.
Tudom, hogy ő is megcsinálta ezeket, és nagyon szereti a fiúkat, mi meg "elvettük" tőle őket, de az életnek menni kell tovább. A párom sem élhet a gyerekekkel vele élete végéig. Változott a helyzet, és el kellene fogandia. Két év "türelmi idő" azt hiszem bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!