Összevesztem anyóssal, szerintetek? Többi lent.
Egy hete anyósom bekavart, hazudgált és engem is belekevert.
Férjem nekem adott igazat, bizonyos mértékben előtte is vallava ezt de azért az érzelmi függőség határain belül tehát óvatosan...
Ma amikor találkoztunk, szemembe hazudott bele, és nem hagytam magam...abból indult ki amúgy, hogy Anyósom beparáztatta az egész családot, hogy csomó meg folt van a mellén, majd nekem elmondta hogy megütötte de ne mondjam el a fiának, majd amikor nyilvan elmondtam, hogy be idegeskedjen,jól megsértődött es összeveszett a fiával ok nélkül .
Most meg a szemembe hazudik hogy én faggattam őt,hogy mi van a mellével, és nem igaz hogy én kértem rá hogy ne hozzon ilyen helyzetbe azzal ha megker rá hogy titkolózzak.
Na majd amikor kimertem mondani,hogy meghazudtol engem,és hogy mindketten tudjuk az igazságot, szinte nekem jött,ordibalt,fölpattant hogy elmegy és soha többet nem kíván látni,(hálistennek) úgy kellett lehiggaszani.
Személyeskedett és sértegetni kezdett tiszteletlen volt.
Férjem engem cseszett le! Hogy miert nem maradtam csöndben miért beszéltem ilyen fennhangon... és ja pont ma amikor az a nagymama halálának napja van... fura hogy tegnap lemondta a találkozót és attete mára...hm..mártír.
Egyébként nem voltam sem tiszteletlen sem magas lóról beszélő csak egyenes és határozott és egy sértett személy aki dühös, mert bántja az igazság érzetet ez a sok áskálódás és kavarászás.
Mit gondoltok?
Megbízott benned és visszaéltél vele ahelyett, hogy rábeszélted volna, hogy menjen el orvoshoz.
A "hazudgálós" elég ritka kifejezés, hogy ne ismernének fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!