Hogy lehetne leállítani egy ilyen anyóst?
Egyszerűen nem lehet határokat szabni neki, mert erőszakos, akaratos és hozzá még játsza is a mártírt mindig.
Nem képes már jó ideje elfogadni, hogy nem az ő ütemterve és elképzelése szerint fogjuk élni és alakítani az életünket. Nagyon kiborít a szarkavarásával.
Legutóbb éjjel állt neki üzeneteket küldözgetni a férjemnek, hogy az unokatémával keseregjen neki, hogy ő egyedül van meg magányos. Éjjel 2kor csipogott a férjem telója, arra ébredtem.
És ilyenkor rájön ilyen agyroham a nőre, hogy nem látja csak ritkán a fiát, de unokát se kap. Pedig anno ők milyen jó kis család voltak, kirándultak mikor a férjemék gyerekek voltak és arra számított, hogy majd ugyanígy lesz az unokáit is viszi magával és milyen szép lesz az élete. Ehelyett most már hamarosan meghal, előadja a hattyú halálát, meg hogy unokàt se fog kapni soha. Simán csak élhetné a nyugdíjas éveit, talàlhatna programot magànak, de nem akar. Iszik, a facebookon politizàl. Kb ennyiből áll az élete.
Az egész egy agyrém. Ráadásul most már nem nekem írogat, mert korábban màr egyszer helyretettem, hogy szálljon ki a magánéletünkből. Azóta meg van sértődve és csak a férjemnek írogat. De az egészet a hàtam mögött, mintha ez az ő házassága lenne a fiával, nem pedig a miénk, a kettőnké a férjemmel.
Nem érti meg egyszerűen, hogy ez a gyerekvállalás a mi sajàt döntésünk, èn nem fogok mások nyomására szülni, majd akkor lesz gyerek ha tényleg úgy érzem, hogy akarok és már készen is állok, és egyébként nem vagyok lemaradva mèg korban sem jelenleg. Szóval nem értem az egészet, de már rettentően fáraszt és kimerít a dolog. Persze lehet mondani, hogy ne foglalkozzak vele, hiszen nem is nekem írja. De a férjemet is lehozza az életről, nem törődik az anyja kamu siránkozásával, de azért elolvassa milyen üzeneteket kap. Làtszik, hogy ő okozza az emberekben ezt a feszkót folyamatosan. A férjemnek nagyon rossz kedve volt, azért is néztem meg mivel traktálta màr megint az anyja, mert elegem lett és innen tudom miket csinál, elolvastam. Borzasztó, néha màr az jut eszembe mikor nagyon ki vagyok az öregasszonytól, hogy jobb lenne hagyni az egészet és újra kezdeni valahol, egy másik emberrel később. Annak ellenére hogy szeretem a férjemet, és nem is lakik szerencsére olyan közel a nő, èn ezt az àllandó hangulat rombolàst, idegesítèst nem bírom màr. Tönkreteszi a napjainkat online is, amiket eltölthetnénk vidáman is, de nem, mert a nőnek mindig kell valamit alakítani, amivel magára vonja az emberek energiáját. Rettentő dühös vagyok, mert attól is félek, hogy végül valamit nagyon bele magyaráz majd a férjem fejébe és akkor tényleg szétcseszi a házasságunkat. Ugyanezt az elvet alkalmazza mindig minden helyzetben, az esküvő előtti hetekben és utána az esküvőn is nyomatta a màrtírt. Egy mocskos némber, nem tudok rà màr mit mondani.
Nekem eszem ágában nem volt olyan emberhez menni, aki arra nem képes, hogy állítson az anyján, ha szükséges, hanem simán eltűri a hülyeségeit.
Kérdező, ugye tudod, hogy amíg a férjed elnézi ezeket anyucinak, addig te a fejed tetejére is állhatsz, nem lesz változás? Őszintén: mi tart egy ilyen ember mellett? Ő szrik bele, téged megesz az ideg.
Erre rámegy majd a kapcsolatotok, de nem anyós, hanem a tutyimutyi kisfia miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!