Segíteni szeretne, kedves, de én nem szeretem, amit csinál. Hogyan lehetne leállítani?
Amikor itt van az anyósom, mindig sutok - főzök
Ó pedig mindig ott van velem a konyhában, néha megkérem, hogy pucoljon meg ezt azt, vagy vágjon fel valamit.
ez valódi segítség nekem. Viszont mániásan mosogatni akar
Mindig megkérem, hogy ne tegye, a mosogatógép kevesebb vizet fogyaszt, es egyébként is jobban szeretem, ha magas hőfokon a gép mos.
De ő csak mosogat rendületlenül. Kedvességből csinálja, es tényleg semmi másba nem tudok belekötni, jo a kapcsolatunk, de ezt az egyet nem érti meg.
Ok, akkor ha más baj nincs vele, akkor hagyod, hogy csinálja. Ha haza mwgy, majd bepakolod a cuccot a gépbe.
Vagy adsz neki más munkát, amikor mosogatásra kerülne a sor és bepakolod a gépet
Ahogy elpiszkolódik bármi, azonnal tedd a mosogatógépbe! Onnan csak nem fogja kipakolni?
Lehet, hogy zavarja, ha tele a mosogatómedence.
Milyen gyakran ül ott az anyós?
Olyan határozottsággal és arckifejezéssel mondd meg neki, hogy értsen belőle. Nem baj, ha megsértődik. A te házadban nem ő dirigál. Nem kell hagyni elkanászodni, a mosogatásban sem. Felnőtt-felnőtt viszonyban vagytok, nem gyerek-felnőttben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!