Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mást is utál az anyósa ok nélkül?

Mást is utál az anyósa ok nélkül?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy külföldön élünk és évente egyszer hazajárunk 1-2 hétre és ilyenkor anyósomnál vagyunk, hogy a párom tölthessen vele egy kis időt. Fogalmam sincs mi baja lehet velem, hiszen soha nem ártottam neki, mégis egyfolytában fúrkálódik. Az emeleti szobában vagyunk, ő meg a lentiben és már wc-re is stresszelek lemenni a párom nélkül, mert, ha ő nincs ott, akkor minden mozdulatomba beleköt. Mikor a párom ott van, akkor kedves, aranyos, de nincs ott egyből rám száll. Utálom ezt az egész helyzetet, mert nem értem mi a baja velem.
szept. 8. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Az hogy a kicsi fia nem a közelében van hanem külföldön veled. Biztos úgy van vele hogy te miattad vannak kint és a fia amúgy ott lenne mellette ha te nem lennél

Az ő szemében te elmartad a fiát tőle egészen külföldig

szept. 8. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Felvételt készítesz róla és megmutatod anyuci pici fiának. Ennyi.
szept. 8. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tettesd a hülyét, nézz rá és hagyd ott. Majd ha nekiáll rikácsolni a párod is észre kell, hogy vegye.
szept. 8. 17:05
 4/10 A kérdező kommentje:
1-es, lehet igazad van, mert mikor megismerkedtünk én Németországban laktam és ő meg kiköltözött, de 1 év múlva hazajöttünk, hátha jobb lett itthon, de aztán maga a párom mondta, hogy nem bír itthon lenni, szóval nem én voltam az aki miatt kiköltöztünk. Jövőre, ha hazajövünk én inkább egy hotelben leszek addig míg itthon vagyunk, én nem vagyok kíváncsi erre a rosszindulatra. 2-es jó ötlet, megpróbálom
szept. 8. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Engem sem szeretett az anyósom. Utálni talán nem utált, de hogy nem voltam a szíve csücske, sz biztos. Második feleség voltam, ez nem tetszett neki. Mivel annak idején őt is elhagyták, felébredt benne a női szolidaritás. Szerencsére a férjemnek nem volt jó a kapcsolata az anyjával, így nem sokat kellett találkoznom vele.
szept. 8. 17:26
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Olyan nincs, hogy nincs oka. Legföljebb nem benned van, hanem benne.
szept. 8. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
47 éves férfi vagyok. És én szerencsés vagyok. Én imádom az anyósomat, és az anyósom is imád. Az én szüleim már meghaltak. De a feleségem mind két szülője él még. És igen, a feleségemmel Vålerengaban élünk. Van egy fiunk, és egy leány iker gyerekeim. És azon kívül az anyósommal együtt nagyon jóban vagyunk. Az aposom már más tészta. Már elve ellenezte azt is hogy a lányával randiztam. Sőt amikor a mostani feleségem terhes lett, akkor kifejezetten elkezdett gyülőlködni. Pedig mind egy szakmabeliek vagyunk.
szept. 8. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
De mi a probléma? Minek mész oda? Párod ha időt akar vele tölteni menjen szépen egyedül.
szept. 9. 08:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell odajárni, főleg nem több napra. Én sem járok "anyósomékhoz", mert totál más a bioritmusunk, és nekem nem poén elbszni 4-5 napot úgy, hogy órákon keresztül várok arra, hogy felébredjenek.

Mert nekik délben kezdődik a nap. Oké, akkor elmegyünk airbnb-be, és délutánra átmegyünk hozzájuk. Sokkal egyszerűbb mindenkinek.

De hogyha szmétkednének, mint a te anyódos veled egyáltalán nem járnék oda.

szept. 9. 09:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Mibe köt bele? Párodnak ha elmondod ezeket, nem hiszi el?
szept. 11. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!