Szörnyű meny kérdés? (máshogy nem engedte megfogalmazni)
Mióta együtt van a fiammal, azt hiszi, hogy mindenben ő az első, mindenkinek hozzá kellene igazodni, és ha nem teszi, akkor el van hordva mindennek.
Mai eset: Nálunk 20 éves hagyomány, hogy szeptember első hétvégéjén családdal, barátokkal összegyűlünk, és csinálunk egy nyárzáró bográcsozást és grillezést. Ma reggel kitalálta, hogy neki nincs kedve jönni, fáradt. Mondtuk neki hogy ok, akkor ne jöjjön, majd jön a fiam egyedül. Erre elkezd kiabálni, hogy ki ne találjuk, ők már ketten egy család, egyik se megy a másik nélkül. A fiam mondta neki hogy de, ő igen is el fog jönni, mert szeretne, erre kilökdöste az ajtón (fiam lakása) hogy akkor takarodjon, vissza se kell jönnie, ha cserben hagyja őt.
Nem ez az első eset, mikor azt gondolja mindennek róla kell szólnia csak mert betelepedett a fiam lakásába 3 éve.
Tehát, van más is aki ennyire pórul járt a menyével?
Nem lesz ünneplés, egy tortás vacsora lesz a napján, a fiam pedig 2 személyes Törökországi nyaralást kap, ahova két hét múlva elvileg együtt utaznának.
De értem itt csak a szegény ártatlan meny az elszenvedő, a szemét anyós hogyhogy nem dobta ki a fiát mikor ők összeházasodtak...nevetséges. Amúgy ő az aki havi egy hétvégére hazautazik a családjához egyedül. Gondolom akkor az is hatalmas probléma, és szegény fiam amiért egyedül marad havi másfél napra míg a felesége nem gondol rá és családozik.
Kérdező, elhiszem, hogy nehéz megélni szülőként, hogy a fiad egy ilyen kártékony szukának mindent eltűr, de sajnos nem avatkozhatsz bele. A fiad felnőtt ember, aki a saját kárán tanul - remélhetőleg minél hamarabb, hiszen végül részt vett azon, amin szeretett volna. Mondjuk visszakézből kellett volna pofán vágni a lotyót és nem, nem érdekel, hogy nő, ő mégis mire fel mert kezet emelni a fiadra és lökdösni??? Mit képzel magáról? Gyűlölöm az ilyen “nőket”, akik visszaélnek az erkölcsi fölényükkel és nyugodtan üthetnek, lökdöshetnek, de nyilván ha kapnának erre válaszul egy jobbegyenest, rohannának a rendőrségre. Ja és nő vagyok. Csak soha nem emeltem kezet egy férfira sem, mondván, hogy nekem szabad, mert én vagyok a nő meg a gyengébb és ezért engem tilos visszaütni úgyis.
A kérdésben amúgy egyetlen hétvégéről volt szó mint családi hagyományról. Nem kell belekölteni minden mást, hogy tuti hetente ott kell ülni. Évi egy alkalomba meg aki belehal, az max remetéhez menjen hozzá.
Nekem szerencsére nagyon jó a kapcsolatom anyósommal, rendes asszony. Gyakran járunk hozzájuk is, de akad, hogy én nem tudok menni valami miatt, akkor a férjem elmegy egyedül is, sosincs belőle probléma.
Nálunk sógorom nőjével vannak gondok, ő az a tipikus szaggassuk szét a családod típus, mint "kedves" menyed. Teljesen elidegeníti a családtól. Amióta összeköltöztek, azóta elvadította a testvéreitől és a szüleitől is, akikkel addig jó kapcsolatban volt. Ráadásul a nő a tipik ingyen-élő típus, nem dolgozik, a házimunkát sem csinálja meg, szó szerint semmit nem csinál a tvzésen kívül.
Nálatok egyedül a fiad tud tenni az ügyben:
-sarkára áll és megmondja a kedves feleségének, hogy a szülei attól még a szülei és igenis ha el akar menni hozzájuk egy közös bográcsozásra teszem azt havi 1 alkalommal, nem kell számot adnia róla, gondolom a kishölgy is eljár a szüleihez, barátokhoz, egyéb helyekkre a fiad nélkül.
-beadja a válópert
-vagy bármi, amit jónak lát és eredményesnek.
Sajnos, ma a nők nagy része ilyen, ez a divat. A férfiaknak viszont a mai nőkből kell választani, nem a régiek közül, mert azok mér megöregedtek, a jövőbeli lányok pedig esetleg még meg sem születtek.
Szerencsésnek mondhatja magát, aki talál egy normális, kedves nőt, és azzal összejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!