Szörnyű meny kérdés? (máshogy nem engedte megfogalmazni)
Mióta együtt van a fiammal, azt hiszi, hogy mindenben ő az első, mindenkinek hozzá kellene igazodni, és ha nem teszi, akkor el van hordva mindennek.
Mai eset: Nálunk 20 éves hagyomány, hogy szeptember első hétvégéjén családdal, barátokkal összegyűlünk, és csinálunk egy nyárzáró bográcsozást és grillezést. Ma reggel kitalálta, hogy neki nincs kedve jönni, fáradt. Mondtuk neki hogy ok, akkor ne jöjjön, majd jön a fiam egyedül. Erre elkezd kiabálni, hogy ki ne találjuk, ők már ketten egy család, egyik se megy a másik nélkül. A fiam mondta neki hogy de, ő igen is el fog jönni, mert szeretne, erre kilökdöste az ajtón (fiam lakása) hogy akkor takarodjon, vissza se kell jönnie, ha cserben hagyja őt.
Nem ez az első eset, mikor azt gondolja mindennek róla kell szólnia csak mert betelepedett a fiam lakásába 3 éve.
Tehát, van más is aki ennyire pórul járt a menyével?
Én szerencsére nem, de rengeteg hasonló probléma van, itt a Gyakorin is.
A "legszebb" az, hogy mindig az anyós van elmarasztalva, szinte mindig az a "jótanács", hogy meg kell szakítani vele minden kapcsolatot, meg semmi köze a fiához, ha annak már felesége/családja van. Amikor le mertem írni, hogy attól ők feleségül mentek a fiunkhoz, attól még a gyerekünk maradt az ő férjük, hát nem fért el a sok piros értékelés egy sorban. Szóval biztos lehetsz benne, hogy sokan vannak így, de remélhetőleg a te fiad nem hagyja
leuralni magát a felesége által.
Ezen nőként is kiakadtam.
Bocs, de ez a nő egy igazi pitsa.
Remélem, a fiad nem hagyja magát.
Persze, lehet olyan helyzet, hogy ő tényleg nincs a toppon, fáradt, vagy egyszerűen csak nincs kedve menni, ez oké.
De hogy ezért a fiad is maradjon otthon???
Meg a lakásból kilökdösni és mondani, hogy ne is menjen vissza, mikor ahhoz a lakáshoz jogilag neki semmi köze nincs...
Én a fiad helyében ott közöltem volna, hogy pakoljon és takarodjon.
Azért a lófaxnak is van vége.
Fiad kora?
Csaj kora?
Fullos csaj?
Fiad első csaja?
Fiad csicska típus?
Kié a lakásuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!