Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom beszólt a lányomnak,...

Anyósom beszólt a lányomnak, jogosan akadtam ki rá?

Figyelt kérdés

Hétvégén anyósoméknál voltunk. Igazából viszonylag jó a kapcsolatunk, szereti az unokáját.

Ebéd után leültünk a kertbe fagyizni. Majd beszólt anyósom a lányomnak aki 9 éves: hogy azért jó lenne ha nem ennél ennyit mert mostmár olyan nagy, kövér lettél.

Egyáltalán nem eszik sokat. Evett egy tányér levest majd egy szelet rántott húst krumplipürével.

Rohadtul ki akadtam.

147 cm a lányom és 36-37 kiló.

Mondtam neki, hogy egyrészt nem tehet arról, hogy magas, nem is lesz egy alacsony lány ez biztos. Másrészt meg teljesen más az alakja, ne is hasonlítsa össze máshoz. Hormonálisan most kezd el változni, szélesedett a csípője, elkezdett nőni a cicije.

Anyósom konkrétan akkora mint a lányom, ő kifejezetten vékony testalkatú. Mindig is az volt. Most is kb 155 cm és max 45 kg.

De igazából még mindig rohadtul ki vagyok akadva azon, hogy így beszólt neki így.

Azóta meg többször is kérdezi tőlem a kislányom, hogy anya tényleg ilyen kövér vagyok ahogy a mama mondta?

szept. 5. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, ez bunkóság volt
szept. 5. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Úgy néztem ez a téma most nagy divat a korosztályánál. Anyósom is állandóan más kilóin ugrál meg a testvére is. Férje már olyan vékony, hogy rossz ránézni, mint aki beteg konkrétan :/
szept. 6. 08:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez az anyósos beszólás nem most jött divatban. Régebben is volt hogy az anyós q mennyén vagy az unokájának élezte a nyelvét de akkor még nem voltak ilyen fórumok és technológia hogy ennyire kibukjon. Ha lett volna akkor tuti abban az időben is gyakran olvastunk volna ilyen sztorit.

Nekem is ilyen volt a nagymamám. Folyton mondta hogy ne egyek annyit, mert kövér leszek, már így is dagadtabb vagyok mint ő. Tegyük hozzá nem voltam degadtabb, csak kB 20 centivel magasabb mint ő. Nyilván nem leszek olyan könnyű mint ő a 150 centijével. Sose bírtam ezt megértetni vele. A végén már vendégségbe sem mentem hozzá.

Szerintem jogosan akadtál ki rá. A lényeg hogy a lányodnál tisztázd a helyzetet hogy a mama volt a téves. Nem kedz elhízni, és nem kell kevesebbet ennie.

Én anyósomnak is megmondanám hogy hagyja abba ezt, plusz a férjemnek is hogy szóljon már az anyjára mikor az a gyereketeknek megjegyzést tesz az étkezésére és testére.

szept. 6. 08:50
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Én részben az ilyen beszólások miatt lettem testkép- majd étkezési zavaros és haltam meg kis híján.

Mert kamaszkoromban 55 kilósan megjegyzéseket kell tenni a súlyomra ugye - teljesen egészséges BMI és normális súly. De a családból sokan beszóltak, és azóta sem gyógyultam meg, nincs normális testképem, utálom magam.

Most 36 vagyok, 11 éven át voltam étk. zavaros, ebből 3x majdnem meghaltam a súlyom miatt. Köszi...

szept. 6. 09:08
 15/16 anonim ***** válasza:
13%

"Az utóbbi 1 hétben legalább 20 nagymama szólt be a nádszál unokájának hogy kövér"

Az érdekes szerintem az hogy minden esetben az anyuka szerint ez nem igaz, közben meg millió túlsúlyos gyerek szaladgál az országban.

szept. 6. 09:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Korán kezdi a mama

9 évesnek így be szólni

Jogos hogy kiakadtál

szept. 6. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!