Mit tegyek? Elvagyok keseredve.
Menekulj. Tudod te is, hogy eroszakkal leitatni nem lehet senkit, itt nem a csalad a hibas a parod viselkedese miatt, hanem az egesz ugy gaz, ahogy van.
Nekem aztan nem kene egy alkoholista pasi, de a csaladja sem.
Nem leitatják, hanem ő issza le magát.
Mondhatná azt, hogy köszönöm, nem kérek. Vagy 1 sör után: köszönöm, elég volt.
Te vagy a felettes énje, akinek ott kell állni mellette és rászólni, hogy Józsi, elég volt? És ha te nem vagy ott, akkor elszakad a cérna..?
"Nem tudtam elmenni a párommal a szüleihez mert nem kaptam szabit. Persze megint adtak bőven alkoholt... "
Hogy adtak piát, amikor nem tudtál elmenni? Kamu.
Ha a párod csak a családja körében részegedik le, akkor ne járjatok oda, vagy csak beugrotok, és el is jöttök mielőtt kínálgatni kezdenek.
Ha máskor/máshol is probléma, akkor alkoholista, és te semmit sem tehetsz ellene.
Ez esetben vagy mellette maradsz, és tűröd, vagy lelépsz. Ha alkoholista, én nem áldoznám fel magam, lelépnék.
Kérdező, párod szülei is leisszák magukat ilyenkor?
Ha igen, akkor egy alkoholista családba fogsz bekerülni, ez teljesen egyértelmű.
Mindenesetre a párod nem tud ellenállni a kínálásnak, és hidd el, mindig lesznek, akik kínálni fogják: most a szülei, később a munkatársai, haverjai stb. Gondold végig, ilyen életre vágysz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!