Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Elvagyok keseredve.

Mit tegyek? Elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Ha meglátógatjuk párom családját, másról sem szól mint a piázásról. Nem tudtam elmenni a párommal a szüleihez mert nem kaptam szabit. Persze megint adtak bőven alkoholt... És ilyenkor a párom veszekedik velem. Már nagyon kezdem unni a dolgot. Beszéljek velük hogy hogy ez mire jó hogy állandóan leitatjak? Már előre félek ha a családjához kell menni, mert ilyenkor mindig velem veszekedik a párom. Köszi a tanácsokat.
szept. 1. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ritkábban menj oda. Beszélni nem biztos, hogy jó ötlet mert lehet nem lesz belőle semmi.
szept. 1. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a pároddal kellene otthon -amikor még józan- megbeszélni, hogy ne fogadja el. El kellene modnadod, hogy ilyenkor te hogy érzel, és már előre félsz, hogy mi lesz. Ha ennek ellenére leissza magát, akkor sajnos az alkohol fontosabb neki. Ismered a mondást: "Könnyű Katót táncba vinni, ha táncolni akar."
szept. 1. 12:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Menekulj. Tudod te is, hogy eroszakkal leitatni nem lehet senkit, itt nem a csalad a hibas a parod viselkedese miatt, hanem az egesz ugy gaz, ahogy van.

Nekem aztan nem kene egy alkoholista pasi, de a csaladja sem.

szept. 1. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem leitatják, hanem ő issza le magát.

Mondhatná azt, hogy köszönöm, nem kérek. Vagy 1 sör után: köszönöm, elég volt.

Te vagy a felettes énje, akinek ott kell állni mellette és rászólni, hogy Józsi, elég volt? És ha te nem vagy ott, akkor elszakad a cérna..?

szept. 1. 12:49
 5/12 anonim ***** válasza:
10%

"Nem tudtam elmenni a párommal a szüleihez mert nem kaptam szabit. Persze megint adtak bőven alkoholt... "

Hogy adtak piát, amikor nem tudtál elmenni? Kamu.

szept. 1. 12:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod csak a családja körében részegedik le, akkor ne járjatok oda, vagy csak beugrotok, és el is jöttök mielőtt kínálgatni kezdenek.

Ha máskor/máshol is probléma, akkor alkoholista, és te semmit sem tehetsz ellene.

Ez esetben vagy mellette maradsz, és tűröd, vagy lelépsz. Ha alkoholista, én nem áldoznám fel magam, lelépnék.

szept. 1. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Holnap iskola, inkább készítsd elő az iskolatáskát
szept. 1. 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
A pároddal beszélj otthon józan állapotban. Adj egy esélyt, hátha belátja a problémát. Ha semmi nem változik, akkor szélnek kell ereszteni. Ha pedig csak ígérget, de semmi változás, akkor később se fog megváltozni. Amúgy ha a csávó ilyen a szülőknél, akkor a haveroktól vagy a szomszédtól is elfogadja az italt, ha kínálják.
szept. 1. 12:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, párod szülei is leisszák magukat ilyenkor?

Ha igen, akkor egy alkoholista családba fogsz bekerülni, ez teljesen egyértelmű.

Mindenesetre a párod nem tud ellenállni a kínálásnak, és hidd el, mindig lesznek, akik kínálni fogják: most a szülei, később a munkatársai, haverjai stb. Gondold végig, ilyen életre vágysz-e.

szept. 1. 15:34
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem fognak pisztolyt a fejére, magától iszik. De miért védesz egy ekkora alkesz ganéjt? Veszekszik, meg elviselhetetlen? Meg akarod várni, hogy verjen?
szept. 1. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!