Üdv mindenkinek,tudom átrágott téma.Arról van szó, hogy a volt feleség több mint 20eve nem szál le rólunk,nem miattam váltak el.Anyósom meg baratkozik vele.Most már ott tartok, hogy nem járok anyósomhoz.Tanácsok?
Amit te tudsz tenni, hogy egyszerűen ignorálod, hogy anyósoddal összejár es h közeli a kapcsolatuk.
Ez mindenkit össze fog zavarni es gyanítani is fogjak, h színház, es előbb utóbb kiadod magad.
De ne tedd!
Ezek olyan dolgok, amikbe ha belemész, csak rosszul jössz ki és nevetségesnek. Megalázó, te nem érzed?
Te saját magad alázod meg azáltal, hogy ennek figyelmet adsz!
Tudom, fáj, de tedd magad, hogy nem. Sőt ha van gyomrod nyiss felé, le fog döbbenni.
Furcsa, hogy így dongja a volt férje családját, lehet barmilyen oka, de egyik ok se kedvező a számodra. Egy ok van ami ok lenne, hogy a gyerek érdekében teszi. De mint tudjuk, az emberek nem képesek ilyen magasröptűen gondolkodni
Te ebben voltál végig, ebben a helyzetben.
Ne röhögtesd magad, kérdések, számonkérések és duzzogás által.
Azt mondod, hogy 3 férj 3 gyerek.
Tehát ő anyósod egyik unokájának anyja.
Nem száll le rólatok, azért mert ott van olyan eseményeken amiken a gyereke?
Nem mindenki gondolja úgy, hogy az elvált meny már nem tartozik a családhoz. Miért nem barátkozol össze vele te is?
Ha több mint 20 éve volt a válás, akkor ti is már túl vagytok a 40-en.
Te miért nem sertepertélsz a 70 körüli anyósod körül, hogy hol tudsz neki segíteni?
Inkább elkerülöd, mert kutyába se vesz. Miért te közeledsz felé?
Hát ő téged ugyanolyan penzehes kurvának lát, mint te őt.
A viselkedése arra mutat, hogy teged okol a házassága felbomlásáért, habar írod, hogy nem volt ehhez közöd.
Mégis ennek a viselkedésének ez az alapja.
Ezért bosszúszomjas és mérgezi az életed es látom sikerrel.
Anyósod ezek szerint őt sajnálja.
Ilyenek az ilyen 2 ik házasságok ezt most már te is tudod
Sehogyan se én vagyok a hibás, tobb mint 2 év telt el a válásuk és a mi hazassagunk kezdete között. Ezért sem értem mit akar
Mindenkinek köszönöm a sok szép szót
En is így jártam, a volt férjemmel, elvált volt 2 éve mikor megházasodtunk. Csak azt a jelentéktelen részletet hallgatta el, hogy valas utan is élettársakként éltek addig amíg találkozott velem
Ez házassagkötesunk utan derult ki, egy családi “barát” elárulta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!