Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Üdv mindenkinek,tudom átrágott...

Üdv mindenkinek,tudom átrágott téma.Arról van szó, hogy a volt feleség több mint 20eve nem szál le rólunk,nem miattam váltak el.Anyósom meg baratkozik vele.Most már ott tartok, hogy nem járok anyósomhoz.Tanácsok?

Figyelt kérdés
aug. 19. 10:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel az anyós? Vele élsz? Mi van a férjeddel?
aug. 19. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
64%
#10: Ja, hogy csak a mama tehet róla, nyilván te mindenkinél jobb vagy, mégis te lógsz ki a sorból
aug. 19. 12:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Amit te tudsz tenni, hogy egyszerűen ignorálod, hogy anyósoddal összejár es h közeli a kapcsolatuk.

Ez mindenkit össze fog zavarni es gyanítani is fogjak, h színház, es előbb utóbb kiadod magad.

De ne tedd!

Ezek olyan dolgok, amikbe ha belemész, csak rosszul jössz ki és nevetségesnek. Megalázó, te nem érzed?

Te saját magad alázod meg azáltal, hogy ennek figyelmet adsz!

Tudom, fáj, de tedd magad, hogy nem. Sőt ha van gyomrod nyiss felé, le fog döbbenni.

Furcsa, hogy így dongja a volt férje családját, lehet barmilyen oka, de egyik ok se kedvező a számodra. Egy ok van ami ok lenne, hogy a gyerek érdekében teszi. De mint tudjuk, az emberek nem képesek ilyen magasröptűen gondolkodni

Te ebben voltál végig, ebben a helyzetben.

Ne röhögtesd magad, kérdések, számonkérések és duzzogás által.

aug. 19. 15:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Végülis mit vesztesz, írod, hogy anyóssal sose volt közeli kapcsolatod? Akkor neked nem mindegy? Mentségére mondva nem is fúr téged, de nem is törődik, akkor nem oszt szoroz, hogy ő kivel van jóban
aug. 19. 15:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Azt mondod, hogy 3 férj 3 gyerek.

Tehát ő anyósod egyik unokájának anyja.

Nem száll le rólatok, azért mert ott van olyan eseményeken amiken a gyereke?

Nem mindenki gondolja úgy, hogy az elvált meny már nem tartozik a családhoz. Miért nem barátkozol össze vele te is?

Ha több mint 20 éve volt a válás, akkor ti is már túl vagytok a 40-en.

Te miért nem sertepertélsz a 70 körüli anyósod körül, hogy hol tudsz neki segíteni?

Inkább elkerülöd, mert kutyába se vesz. Miért te közeledsz felé?

aug. 19. 16:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Azért nem barátkozok a volt feleségével mert lehordott, hogy a férjem küldjön el dolgozni engem(abban az időben otthon voltam a közös gyermekünkel)akkor többet kaphatna a kettejük gyermeke, megjegyzem, nyaralásra, kirándulásra vittük mindig őt is, én elfogadtam a férjem gyerekét, de nem egy pénzéhes kurvát. Sorba ment a közös baratainkhoz és ellenünk fordította őket, amit nem sajnálok. Nem tudom mivel, mert én azokkal az emberekkel többet a nem tarom kapcsolatot.egyedul a ferjem testverje van a partunkon, mert ő tudja milyen csúnya volt a válás
aug. 19. 17:21
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
Vett fel a boxkesztyűt és ne hagyd magad. Nekem is nem egyszer kellett helyre tennem a férjem exét, azt hitte mindenhez joga van, mert van egy közös gyerek, aztán miután közöltem vele, hogy neki semmi köze a férjemhez és végül engem elvett feleségül (őt soha) annyira besértődött, hogy nem áll szóba senkivel. Amúgy valószínű az is segített hogy kapott egy ügyvédi levelet, hogy fel fogjuk jelenteni zaklatásért :D
aug. 19. 17:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ő téged ugyanolyan penzehes kurvának lát, mint te őt.

A viselkedése arra mutat, hogy teged okol a házassága felbomlásáért, habar írod, hogy nem volt ehhez közöd.

Mégis ennek a viselkedésének ez az alapja.

Ezért bosszúszomjas és mérgezi az életed es látom sikerrel.

Anyósod ezek szerint őt sajnálja.

Ilyenek az ilyen 2 ik házasságok ezt most már te is tudod

aug. 19. 18:07
 19/20 A kérdező kommentje:

Sehogyan se én vagyok a hibás, tobb mint 2 év telt el a válásuk és a mi hazassagunk kezdete között. Ezért sem értem mit akar

Mindenkinek köszönöm a sok szép szót

aug. 19. 18:17
 20/20 anonim ***** válasza:

En is így jártam, a volt férjemmel, elvált volt 2 éve mikor megházasodtunk. Csak azt a jelentéktelen részletet hallgatta el, hogy valas utan is élettársakként éltek addig amíg találkozott velem

Ez házassagkötesunk utan derult ki, egy családi “barát” elárulta

aug. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!