Üdv mindenkinek,tudom átrágott téma.Arról van szó, hogy a volt feleség több mint 20eve nem szál le rólunk,nem miattam váltak el.Anyósom meg baratkozik vele.Most már ott tartok, hogy nem járok anyósomhoz.Tanácsok?
Figyelt kérdés
aug. 19. 10:43
1/20 anonim válasza:
Ne engedd magad !!!!! Nyugodtan àllj ki magadért meg szólj a párodnak hogy beszélgessen el ő is anyósoddal! Vess véget ennek lègy hatàrozott nem vagy kutya!!
A volt feleséget meg jelentsètek a rendőrségnek zaklatàsèrt ! Vagy kèrjetek távolsági végzést ellene
2/20 anonim válasza:
20 éve nem dolgozta még fel a dolgokat, nem házasodott újra?
Érdekes
3/20 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nem száll le rólatok? A kulcs mindenesetre a férjed kezében van. Anyóshoz ne járjál, az semmi, az nem érdekes.
4/20 anonim válasza:
6-os nevezesd félre a kérdezőt, mert egy
ex hosszútávú kapcsolat az sosem jelenidős házassági kapcsolat.
Tehát nem férjhez kapcsolódnak, hanem ex férfihez (aki nem volt férj, de majdnem az lett valakinek). 1 adott ex férfihez-mindegyike.
5/20 A kérdező kommentje:
A holgyikr már 3 házasságon van túl, 3 különböző férfitól 3 gyerek.Nemrég az unokajuk születésnapján voltunk, állandóan anyósom körül forgott. Ami azért is zavar, mert engem anyósom le se szar, mar elnézést, de se nem jön hozzánk, távolságot tart,most a ferjem beszélt vele,persze én lettem a hibás, mert féltékeny vagyok a volt felesegre.
aug. 19. 11:16
6/20 anonim válasza:
Nem írtad meg, mit csinál a nő azon kívül, hogy odajár, és hogy hogy reagál a férjed. Te ne járjál oda. Mért kéne?
7/20 anonim válasza:
Van ilyen, nem tudsz vele mit csinálni. 🤷🏼♀️
8/20 anonim válasza:
Jó, kibújt a szög a zsákból, mama jobban bírja az előző asszonyt, mint az újat, ezért irigykedik csak a kérdező. Nincs itt semmi látnivaló.
9/20 anonim válasza:
Jujj de gyorsan törlődtek a nevek:DD
10-nél is van pont.
10/20 A kérdező kommentje:
8as, igen rosszul esik, mert en nem vagyok hibás, szépen élünk ezen kívül, csak dajnos az anyuka nem látja
aug. 19. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!