Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az apósom szlovák lett....

Az apósom szlovák lett. Keveset tud magyarul. Az angolt pedig a háta közepére kívánja. Ezt hogyan lehetne orvosolni?

Figyelt kérdés

aug. 7. 20:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
69%

8-as vagyok.

Ahogy írtam, jó ötlet megtanulni és jól is jön egy plusz idegen nyelv, de én személy szerint csak az após miatt nem tanulnám meg. Ott az angol, vagy úgy beszélnék vele, vagy sehogyan. De ez én vagyok. Ha te neki akarsz állni akkor a párodat kérd meg, hogy kicsit foglalkozzon veled, tanítson legalább az alapokra.

aug. 7. 22:15
 12/36 A kérdező kommentje:

Konkrétan az anyanyelvi szint elérését segítő programot/ tanfolyamot tudna valaki ajánlani, a párom tanítasa mellé pluszba?

Minél többet venném körül magam ezzel a nyelvvel, annál könyebb volna.

A1 orosz tudásom van

aug. 7. 22:18
 13/36 anonim ***** válasza:
31%
Esetleg szlovák nyelvű videók, filmek, sorozatok? A kiejtés miatt az hasznos lehet :)
aug. 7. 22:25
 14/36 anonim ***** válasza:
79%
Ezek szerint a párod is szlovák, legalább félig, és ha õ is anyanyelvi szinten beszél szlovákul, akkor kérd meg, hogy mostantól szlovákul beszéljen hozzád. Jegyzeteld amiket mond. Állítsd az agyad a szlovák nyelvû gondolkozásra. Használd mindazokat a módszereket, amiket akkor is alkalmaztál, amikor angolul tanultál.
aug. 7. 22:50
 15/36 anonim ***** válasza:
39%

Szlovakkal hazasodtal, aztan meglepodtel, hogy nem magyarul beszelnek...

Okos! vegtelenul okos!

Beteg? mi baja?

aug. 7. 23:16
 16/36 anonim ***** válasza:
68%
Mi volt mielőtt szlovák lett?
aug. 7. 23:18
 17/36 anonim ***** válasza:
20%
ne törd magad, ennek a házasságnak max. két évet adok, annyi időre meg minek nyelvet tanulni? sikerült úgy összeházasodni, hogy előtte nem is láttad a családját se? vicc vagy XD
aug. 7. 23:20
 18/36 anonim ***** válasza:
29%
Az apósodnak kellene inkább megtanulni a magyar nyelvet, elvégre ahol lakik, ott is Magyarország volt. :P
aug. 7. 23:28
 19/36 anonim ***** válasza:
párodal hogy beszėlsz angolul vagy magyarul?
aug. 8. 05:14
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
19-es: akkor gondolom, te beszélsz németül, mert ahol élsz, ott Osztrák Monarchia volt
aug. 8. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!