Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az apósom szlovák lett....

Az apósom szlovák lett. Keveset tud magyarul. Az angolt pedig a háta közepére kívánja. Ezt hogyan lehetne orvosolni?

Figyelt kérdés

aug. 7. 20:06
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
80%

Az apósom szlovák lett

Öööö, nem inkább azt akartad mondani, hogy szlovák apósod lett? MErt nem ugyanazt jelenti :D

aug. 7. 20:08
 2/36 A kérdező kommentje:

Sajnos igen.

Azt hittem, tud magyarul.

aug. 7. 20:09
 3/36 anonim ***** válasza:
94%

És mit akarsz orvosolni ezen?

Tud szlovákul, angolul nem vagy nem akarja használni, akkor ez van.

aug. 7. 20:10
 4/36 anonim ***** válasza:
74%
Tanulj meg szlovákul
aug. 7. 20:14
 5/36 anonim ***** válasza:
67%

Egyetértek a 4-sel.

Tanulj meg te szlovákul. Lehet neked könnyebben menne egy új nyelv elsajátítása, hasznodra is válhat és még lehet apósodnak is szimpatikusabb leszel, mert látja hogy próbálsz vele kommunikálni.

Hajrá, szerintem menni fog

Egy alap szintet viszonylag rövid időn belül el lehet sajátítani utána pedig könnyebb. Főleg hogy van célod hogy miért tanulod a nyelvet. :)

aug. 7. 20:18
 6/36 anonim ***** válasza:
84%
A magyar neked se megy. 1-1.
aug. 7. 20:40
 7/36 anonim ***** válasza:
51%

tanulj szlovakul

nem nehez

aug. 7. 20:43
 8/36 anonim ***** válasza:
92%
Ha jól értem lenne egy közös nyelv ami az angol, de ő nem akar angolul kommunikálni. Akkor majd fordít a párod. Jó ötlet az is, hogy megtanulj szlovákul, egy plusz idegen nyelv mindig jól jön. De az, hogy nem akar angolul megszólalni, mert azt ő a háta közepére kívánja, az nekem baszná a csőröm. Legalább addig megerőltethetné magát egy minimálisan angolul, amíg te társalgási szinten meg nem tanulsz az ő anyanyelvén..
aug. 7. 22:00
 9/36 A kérdező kommentje:
A szlovák nehéz. Ki, hogyan tanulná meg?
aug. 7. 22:04
 10/36 anonim ***** válasza:
41%
A magyar nehezebb, és a te fiatal agyaddal ráadásul egyszerűbb is...
aug. 7. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!