Fú de zavaró már, hogy anyós-após "csupasz seggre" születtetnének velünk unokát. Hát pontosan tudják, hogy nincs még pénzünk. Tavaly megházasodtunk, azóta kapcsoltak rá a témára. Azt hittem, felelősségteljes emberek. Miért?
Se a lakásunk nem alkalmas, hát hova raknánk benne bármit ami a babához kell, pl. fürdőkádját? Mert csak zuhanytálca van. Hol aludna? Egy szoba van, az a nappali, a háló, dolgozó, és abba nyílik a konyha ajtó nélkül. Hova menne a babakocsi? Semmi hely, nincs külön szoba. De ha nem ilyen helyen laknánk, akkor se lenne még semmiféle anyagi keret gyerekre, pontosan tudják, mert tudnak az anyagi helyzetünkről. Szarnak kérdezgetik? Szarnak célozgatnak? Azt hittem, felelősségteljes emberek, olyannak ismerek őket, de úgy tűnik, csak, ha a saját életükről van szó, ha a miénkről, akkor nem.
Ezt a kifejezést amúgy, hogy "csupasz seggre", itt gyakorin olvastam. :D
11
A mi jövedelmünk kerek 750 ezer szintén a férjemmel, nem az előző válaszoló vagyok. Két gyerekünk van, saját ház, autó és minden évben elmegyünk egyszer külföldre nyaralni.
Mondhatod hogy hazudok, lexarom, mert ez az igazság.
??
Miért mondanám, hogy hazudsz? Senki mondandóját eddig nem kérdőjeleztem meg, pusztán megvan a véleményem róla. De nem mondtam senkiről, hogy hazudik.
Az ő idejükben dugtak, oszt gyütt a gyerek.
Falusiak?
12
Simán lehet, mert normálisan beosztjátok.
Igen, falusiak anyósék.
Aki a 30m2 lakást tippelte, eltalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!