Anyukák, ti mit reagálnátok, ha összefutnátok a fiatok barátnőjével meztelenül?
Ahogy kettes írta, az nem normális, hogy bejárkál az anyja. Ezek szerint kulcsa is van. Nyilvánvalóan baj van a fejében, mert ő is ugyanolyan vendég, mint te. Ez két dolgot jelenthet, vagy akár mindkettőt:
-mama pici fiának anyu mindent intéz
-gombamód rátelepedő anya, akinek túl gyenge nemet mondani
Felejtsd el a helyzetet, ennyi. Majd többször nem jön át, tanult belőle.
Le leszek pontozva, de amúgy ugyanazt gondolom, mint a kettes és hármas. Nagyon gáz az anyuci. A pótkulcs vészhelyzetre van. Ez nem az.
Várja meg, amíg kap választ az üzenetre, hogy átjöhet-e a "létfontosságú" tojásért, vagy nem eszik aznap tojást. Pont.
Sosem mennék át így, senkihez. Lehet, hogy éppen maszturbál, vagy szexel a fia. Vagy a wc-n ül nyitott ajtónál, hangosakat eregetve, na...
Magánélet, intimszféra.
Hogyan tovább?
Miért számít? Miért írtad a kérdést?
Nekem az első dolgom az lenne, hogy azonnal beszélnék a párommal, hogy vegye vissza a kulcsot. Ez az alap.
De te ezt nem mered, mert nyilván nincs önértékelés, nem akarsz vitát, nem akarsz konfrontálódást.
Tehát teljesen felesleges volt ide írni.
Vagy megfogadod a tanácsokat?
Sajna 2esnek igaza van.
En evekig Eltem.igy a parommal
Borzaszto
2-esnek adok igazat én is.
Ha már külön lakás, akkor mi a francért jár oda anyuka?
Nem akkora baki ez, még jól is kijöhetsz belőle! Én ugyanígy jártam a későbbi apósommal, azzal a különbséggel, hogy a lányával kézen fogva - anyaszült meztelenül - vonultunk a fürdőszobába szeretkezés után - és pont totál belefutottunk. Nem volt semmi balhé, elhumorizáltuk a tényeket és a lényeget...
Ennek 30 éve, még ma is jókat röhögünk a szitun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!