Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mennyire egészsége...

Szerintetek mennyire egészséges egy anya ragaszkodása a gyerekei de leginkább a fia iránt?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire egészséges egy anya ragaszkodása a gyerekei de leginkább a fia iránt?

jún. 12. 13:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem hagyja élni az életét, az nem egészséges.

Ha jóban vannak, szeretik egymást, tartják a kapcsolatot, az normális.

jún. 12. 13:15
 2/35 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen egeszseges es normalis.

Ha csak ez a kerdes, erre csak ennyit lehet irni. Mert egy anya optimalis esetben mindennel jobban szereti a gyerekeit.

Ha tudsz konkret peldat mondani, hogy mi a baj, akkor lehetne normalisan is valaszolni.

jún. 12. 13:16
 3/35 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem, ha a lányához ragaszkodik, az miben más, mintha a fiàhoz?
jún. 12. 13:21
 4/35 anonim ***** válasza:
84%

Én pár hete költöztem el saját külön lakásba.

És hugom már mondta hogy anyám érdeklődött mi van velem van e mit ennem. Élek e még stb...

De személyesen nem keresett mármint telon vagy élőbe mert szerintem fél hogy szólok hogy élni akarok magamtól.

De azért jólesett hogy érdeklődött felőlem a hátam mögött.

Hozzáteszem nem tűntem el a több hét alatt, néha haza járok.

Kb 2napja nem beszéltem velük.

25/F

jún. 12. 13:24
 5/35 anonim ***** válasza:
84%

#4 Ez nagyon aranyos! :)

Anyukád tapintatos, a húgod jó fej! Jó családod van, ügyesek vagytok mindannyian. Néha hívd fel Anyát, hogy főzze már meg a kedvenc ételedet, hidd el, nagyon jól fog neki esni.

jún. 12. 13:36
 6/35 A kérdező kommentje:
#2 válaszoló ezt értsd úgy, hogy arra értettem, hogy köztudott a fiús anyák jobban ragaszkodnak, mármint nehezebben megy nekik az elválás a fiú gyermektől. Ugyanúgy a lányok meg inkább apásak, ott meg az apa az aki nehezebben viseli ha a kislánya már nem olyan kicsi és már felnőtt, önálló nő
jún. 12. 13:49
 7/35 anonim ***** válasza:
76%

Erich Fromm azt írta, hogy egy anya számára a legnehezebb feladat elengedni a gyermekét.

Hát pont ez a ragaszkodás motiválja, hogy védje a gyermekét. Aztán egy idő után erre már nincs szükség. Biztos valakinek nehéz. Meg hát az is van, hogy az anyaság / szülőség egy szerep, amibe az ember "beleköltözik", és valakinek ez olyan biztonságérzetet ad, amit korában nem élt meg, ezért ragaszkodik ehhez is, mert nem tudja elképzelni, hogy ő mi, ha nem anya, apa. Ilyenkor kell elővenni a korábban a gyerek miatt félretett hobbikat, karrier elképzeléseket, barátnőket. :-)

ahogy én képzelem,

50f, gyermektelen

jún. 12. 13:53
 8/35 anonim ***** válasza:
75%

"köztudott a fiús anyák jobban ragaszkodnak, mármint nehezebben megy nekik az elválás a fiú gyermektől."

Ugyan már, akkor miért a nők telefonálnak mindennap az anyjukkal és csacsognak mindenféléről, ha róluk könnyebben levált az anyjuk? Ez csak egy kettős mérce, csóró férfiak lassan fel sem merik hívni a saját szüleiket, mert a feleségüket zavarja.

jún. 12. 13:54
 9/35 A kérdező kommentje:
Kedves #8 Ön szerint az normális ha egy anya még mindig úgy beszél a fiával mint ha ah óvodás lenne?
jún. 12. 14:05
 10/35 A kérdező kommentje:
Az se okés, ha a gyerek csak azért keresi a szüleit mert úgy érzi ezt elvarjak tőle és hogyha nem úgy cselekszik akkor az már baj és ebből kifolyólag befolyásolják a gyerkeiket akik nem képesek "Nem"-et mondani, mert hát így illik
jún. 12. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!