Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ragaszkodik túlzottan...

Miért ragaszkodik túlzottan hozzám a lányom?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A 26-hónapos lányom túlzottan ragaszkodik hozzám,már betegesen.

Most rosszabb lett.

Nem enged ki wc re mert ha elindulok ordít,nem mehetek ki a konyhába enni mert ordít,hiába van bent vele az Apja vagy a mama akkor is ordít mert engem akar.

Az udvarra nem megy ki semmivel csak velem,sétálni,biciklizni csak velem.

Nem túlzás ez egy kicsit.

Most is majd éhen halok de nemtudom kimenni mert hisztizik.

Tudom azt fogjátok mondani hogy ne ő parancsoljon meg hogy uralkodik rajtam,sajnos ez tényleg igy van 😞

2015. aug. 1. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Életkori sajátosság, fiam is ilyen. Csak anya jó mindenhez.

Menj enni, ezért ne halj éhen, vagy vidd magaddal.

2015. aug. 1. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
De, ez túlzás. Főleg az, hogy képes vagy éhezni, mintsem fogod magad, és "éhes vagyok, lányom, megyek enni" szöveggel szépen kivonulsz enni. Ennyi. Ha ordít, hát ordít. Kiabálj neki vissza, hogy nyamnyam. XD Ha már magaddal vinni nem tudod.
2015. aug. 1. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Tudom,igen túlzás😁

Ki is mentem,jelentem kibirta 😁

De amúgy tényleg ez nem gond amúgy?

Szóval az hogy senkivel nem hajlandó kimenni vagy hogy nem viheti senki bicajjal csak én vagy sétálni.

Vagy az hogy nem hintáztathatja senki csak én.

Nekem ez nagyon rossz mert nem csinálhatok azt amit akarok.

Az a baj hogy az apjával legalább ellenne de ő elejétől kezdve nem nagyon foglalkozott vele szóval nem is csodálom de igy nagyon rossz

2015. aug. 1. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez a túlélős korszak. Arra vigyázz, hogy te maradj a főnök, hisztiknek ne engedj. Mondom én, akit most kikészített pár nap alatt a gyereke a hisztikkel. :D Á, nem egyszerű, de azért igyekszem megőrizni a tekintélyemet.
2015. aug. 1. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ilyenkor el szokott jönni az a pont, hogy oké akárhogy ordítasz én is ember vagyok, el fogok menni vécére, enni fogok, fürdeni fogok, le fogom szőrteleníteni a lábam, mert nem leszek egy éhenhalt gorilla a gyerekem kedvéért. Lehet, szívtelen vagyok, de olykor még a barátnőmmel is szoktam találkozni, akkor is, ha a gyerek ordít miatta. Hiába mondom neki, hogy anyának is jár egy kis szabadág, és évente kétszer igenis el akarok menni egy estére dumálni felnőttek közé, ad abszurdum fodrászhoz, tudom, hogy nem érti meg és sérelemnek érzi, de nem kizárólag ő számít, én is számítok, hiába ő a legfontosabb nekem. Nem akarom magamat mártírnak érezni, mert ez neki sem jó. Én is ember vagyok, vannak igényeim. Ha most nem tanulja meg, akkor majd később megérti. Attól még fogok addig is enni, vécézni és zuhanyozni is. Nem a csík húzza a repülőt, bármennyire is szereti a repülő a csíkot :)
2015. aug. 1. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:

nem tud járni? miért nem megy utánad??? arra azt mondom, hogy életkori sajátosság, na de hogy a nappaliba kell ülni, mert nem megy utána a konyhába, az már tényleg túlzás...

egyébként ki kell alakítani felé a bizalmat, meg kell erősíteni benne, hogy mindig visszajössz, nem tűnsz el, nem szívódsz fel, csak elvégzed az adott dolgot és jössz.

de ez nagyon nem normális, hogy a saját otthonában nem jön-megy, hanem bezárkózik egy szobába és ott kell lenni vele

2015. aug. 1. 22:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Nincs bezárkózva ,ha van kedve szalatgál össze vissza,persze tény és való nem annyira mint kellene.

Ha olyan kedve van akkor nem érdekli hol vagyok .

Viszont eddig azért nem volt ilyen durva a helyzet.

Kb 3hete lett ilyen.

Nemtudom miért,hiába mondom neki hogy nem tünök el,vissza jövök,de ő akkor is azt akarja hogy bújjak a kis popójába.

Ez azért elég idegesítő.

Nemtudom hogy tudnám rávenni hogy ne legyen Ennyire anyás,mert már ez engem is zavar.

Az Apja meg semmiből nem veszi ki a részét,ő csinál amit akar,jön megy,ez is idegesít.

2015. aug. 2. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:

AZért anyás mert te foglalkozol vele legtöbbet, tudja hogy rád számíthat.

Mivel az apja nem foglalkozik vele nyilván nem apás lesz hanem anyás.

2015. aug. 4. 14:48
 9/9 anonim válasza:
A lányom 2 éves koráig nagyon anyás volt. Most 4 éves, és le se lehet vakarni az apukájáról, olyan apás lett. Ez a te esetedben is fog változni, nem kell aggódni:)
2015. aug. 12. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!