Miért ragaszkodik túlzottan hozzám a lányom?
Sziasztok
A 26-hónapos lányom túlzottan ragaszkodik hozzám,már betegesen.
Most rosszabb lett.
Nem enged ki wc re mert ha elindulok ordít,nem mehetek ki a konyhába enni mert ordít,hiába van bent vele az Apja vagy a mama akkor is ordít mert engem akar.
Az udvarra nem megy ki semmivel csak velem,sétálni,biciklizni csak velem.
Nem túlzás ez egy kicsit.
Most is majd éhen halok de nemtudom kimenni mert hisztizik.
Tudom azt fogjátok mondani hogy ne ő parancsoljon meg hogy uralkodik rajtam,sajnos ez tényleg igy van 😞
Életkori sajátosság, fiam is ilyen. Csak anya jó mindenhez.
Menj enni, ezért ne halj éhen, vagy vidd magaddal.
Tudom,igen túlzás😁
Ki is mentem,jelentem kibirta 😁
De amúgy tényleg ez nem gond amúgy?
Szóval az hogy senkivel nem hajlandó kimenni vagy hogy nem viheti senki bicajjal csak én vagy sétálni.
Vagy az hogy nem hintáztathatja senki csak én.
Nekem ez nagyon rossz mert nem csinálhatok azt amit akarok.
Az a baj hogy az apjával legalább ellenne de ő elejétől kezdve nem nagyon foglalkozott vele szóval nem is csodálom de igy nagyon rossz
nem tud járni? miért nem megy utánad??? arra azt mondom, hogy életkori sajátosság, na de hogy a nappaliba kell ülni, mert nem megy utána a konyhába, az már tényleg túlzás...
egyébként ki kell alakítani felé a bizalmat, meg kell erősíteni benne, hogy mindig visszajössz, nem tűnsz el, nem szívódsz fel, csak elvégzed az adott dolgot és jössz.
de ez nagyon nem normális, hogy a saját otthonában nem jön-megy, hanem bezárkózik egy szobába és ott kell lenni vele
Nincs bezárkózva ,ha van kedve szalatgál össze vissza,persze tény és való nem annyira mint kellene.
Ha olyan kedve van akkor nem érdekli hol vagyok .
Viszont eddig azért nem volt ilyen durva a helyzet.
Kb 3hete lett ilyen.
Nemtudom miért,hiába mondom neki hogy nem tünök el,vissza jövök,de ő akkor is azt akarja hogy bújjak a kis popójába.
Ez azért elég idegesítő.
Nemtudom hogy tudnám rávenni hogy ne legyen Ennyire anyás,mert már ez engem is zavar.
Az Apja meg semmiből nem veszi ki a részét,ő csinál amit akar,jön megy,ez is idegesít.
AZért anyás mert te foglalkozol vele legtöbbet, tudja hogy rád számíthat.
Mivel az apja nem foglalkozik vele nyilván nem apás lesz hanem anyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!