Szerintetek anyósom anyáskodik a gyerek felett?
(megjegyzem most rendeltem en is nem olcson..,)
Megjegyzem, a rendelést le lehet mondani, vagy ha átvetted, 14 napon belül elállhatsz a vételtől. Probléma megoldva.
"van hogy olyan ruhat ad ra, amit o vett. "
A mérgező anyós jellemzője, hogy nem csak hogy rendszeresen vigyázz 1 hétig a gyerekre, de még ruhát is merészel venni neki, amit még rá is ad.
"Kedves" 15-ös válaszoló!
Tudod te, mit jelent az a szó, hogy autista? Ne válaszolj; nem, nem tudod. Akkor viszont ne használd. Köszi!
Örülnék neki, hogy szereti és nem két bőröndnyi cuccal kell elvinnem a gyereket, mert anyósnál is van bőven ruhája.
A szandált meg - miért is kell márkás drága szandál egy GYEREKNEK?
Nyilván, hogyha súlyos ortopédiai problémja van, úgy érthető, amúgy tök felesleges, úgyis szétnyűvi egy nyár alatt.
Amúgy az megvan, hgoy a hozzád hasonlóan kontrollmániás szülőktől lép le a gyerek, amint teheti?
Kapálózhatsz, ordít a kérdésedből, az önzőség és hogy amit TE eldöntezs az úgy van.
Igen, nálatok, otthon.
De tudod, amikor odaadod a gyereket másnak - egy hétre! -, akkor meg az van öltözködésben pl, ami a másik mond.
Az étkezés külön kategória.
Mindenki morzsolja el a könnyeit, hisztis picsa távozott körünkből!
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
Én kb mindig kaptam ruhákat a nagyszüleimtől, nagybátyáméktól. Apai nagymamám és anyukám finoman szólva sem ápoltak jó kapcsolatot, anyukám mégse kapott ezen soha hisztirohamot. Sőt, sokszor még meg is dicsérte, hogy a mama milyen szépet választott és megköszönte neki.
Én sem vagyok klassz viszonyban anyósommal, mégis aranyosnak tartom, ahogy most vett már egy-két cuki babaruhát, nem pedig őrjöngök, hogy a gyerekemhez majd más is hozzá mer nyúlni, sőt még örömet is okozhat neki, vége a világnak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!