Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek anyósom anyáskodik...

Szerintetek anyósom anyáskodik a gyerek felett?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy 3 eves kisfiam. Idokozonkent szokott anyosomekhoz menni es ott tolt 1-1 hetet. Mindig odapakolok neki egy borond holmit! Ennek ellenere anyosom, ha ott van a gyerek van hogy olyan ruhat ad ra, amit o vett. Ha felmennek a varosba, akkor szinten, raadasul vett neki most egy szandat is, amit meg se kerdezett vehet e.(megjegyzem most rendeltem en is nem olcson..,) Nektek ez hogy esne? Szerintetek en fujom fel a dolgot, vagy nektek is kicsit rosszul esne a dolog, ugy h anyaskodik felette? Mert en ilyenkor ugy erzem, h en nem csinalom jol v nem gondoskodok eleg jol rola..o ugyis mindenben jobb..

#gyerek #anyós #Anyáskodik
máj. 25. 13:03
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
94%
Engedélyt kell kérnie, vehessen valamit a gyereknek???
máj. 25. 13:57
 12/46 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso, igen szerintem legalabb megkerdezhetne, mert mar van 2 szanda!! Es amugy is ugy szeretem oltoztetni a fiam ahogy nekunk jo. Koszonom nem kerek tobb valadzt.
máj. 25. 14:14
 13/46 anonim ***** válasza:
92%

Es amugy is ugy szeretem oltoztetni a fiam ahogy nekunk jo.

Aha, és a nekünkben nincs benne a fiad? MErt nyilván a nagyi - abból kiindulva, hogy nem sajnálja pénzt a gyerekre - nyilván olyant vett, ami neki jó és teszik. Vagy ez lényegtelen, lényeg, hogy őfelsége elégedett legyen?

máj. 25. 14:20
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Ugy oltozteted a gyereked, ha veletek van, ahogy nektek jo.

Ha a mamara bizzatok, miert nem adhat ra azt, amit akar? Ne vigyazzon ra akkor, ha nem birod elviselni a tudatot, hogy nem te iranyitod a gyereket addig.

Egyebkent meg mar 3 eves. Ha meg most nem is, de hamarosan o akarja kivalasztani a ruhait. Ezt se hagyod neki? Nalunk mar a 2 evesem is donthet, hogy mit vesz fel, bizonyos keretek kozott, idojarasnak megfeleloen. A boltban o is valaszthat ruhat, ha akar.

máj. 25. 14:23
 15/46 anonim ***** válasza:
92%

ilyenkor mindig elmormolok egy köszönetet felfelé, hátha valaki tényleg figyel és ő rendezte így, hogy anyám-apám normális emberek, és nem ilyen hisztérikus, kiállhatatlan, irigy autisták, mint te.

nem minden szól róla a világon, a fiad meg amúgy végképp nem rólad szól. képzeld én a papából még a világítós, csillogós gurulós tornacipőt és kibájologtam a hetivásáron, pedig az aztán se esztétikailag, se funkcióban nem szerepelt a helyes és értékes tételek listáján anyám szerint, mégis mehettem hozzá a következő hétvégén is (annyi kikötése volt, hogy suliba nem vehetem fel, mert a többi szülő kitekeri a nyakát, ha az ő gyerekük is megkívánja)

inkább örülnél hogy van legalább egy nagyszülője, aki szereti őt és gondoskodik róla..

máj. 25. 14:26
 16/46 anonim ***** válasza:
95%

Egyszerűen meglehet oldani a porblémát. Amit mama vesz, az ott marad náluk és csak ott veszi fel a gyerek. Így anyósodnak is jó, a gyereknek is jó, meg neked is jó. Így legalább nem kell mindig bőrönddel mászkálni.

Ne legyél hisztis liba. Vagy elhagy a férjed.

máj. 25. 14:51
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyósom is vesz ruhákat, a megkérdezésem nélkül a gyerekeknek. Néha kérdez egyébként, de van, hogy nem szól, vagy a férjemet megkérdezi, és ő már mondjuk nem szól nekem. Néha emiatt túl sok cucca lesz a gyerekeknek , de őszintén szólva nem idegelem magam ezen.
máj. 25. 15:10
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a szó, amit keresel, hogy mondd anyósnak, a köszönöm.
máj. 25. 15:11
 19/46 anonim ***** válasza:
95%
1-1 hétre lepasszolod a gyereket az anyósodnak és az a problémád, hogy vásáról neki? Inkább köszönjed szépen meg, hogy foglalkozik az unokájával és sokszor van 1 hét kimenőd. Örülj neki, hogy ilyen jófej.
máj. 25. 15:12
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Felteszel egy kérdést. Majd miután látod senki nem ért veled egyet ebben, ezért azt írod nem kérsz több választ. Kedves kérdező, neked súlyos önértékelési problémáid vannak, amit szegény anyósra vetítesz ki. Neked egy jó pszichológusra lenne szükséged.
máj. 25. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!