Szerintetek anyósom anyáskodik a gyerek felett?
Es amugy is ugy szeretem oltoztetni a fiam ahogy nekunk jo.
Aha, és a nekünkben nincs benne a fiad? MErt nyilván a nagyi - abból kiindulva, hogy nem sajnálja pénzt a gyerekre - nyilván olyant vett, ami neki jó és teszik. Vagy ez lényegtelen, lényeg, hogy őfelsége elégedett legyen?
Ugy oltozteted a gyereked, ha veletek van, ahogy nektek jo.
Ha a mamara bizzatok, miert nem adhat ra azt, amit akar? Ne vigyazzon ra akkor, ha nem birod elviselni a tudatot, hogy nem te iranyitod a gyereket addig.
Egyebkent meg mar 3 eves. Ha meg most nem is, de hamarosan o akarja kivalasztani a ruhait. Ezt se hagyod neki? Nalunk mar a 2 evesem is donthet, hogy mit vesz fel, bizonyos keretek kozott, idojarasnak megfeleloen. A boltban o is valaszthat ruhat, ha akar.
ilyenkor mindig elmormolok egy köszönetet felfelé, hátha valaki tényleg figyel és ő rendezte így, hogy anyám-apám normális emberek, és nem ilyen hisztérikus, kiállhatatlan, irigy autisták, mint te.
nem minden szól róla a világon, a fiad meg amúgy végképp nem rólad szól. képzeld én a papából még a világítós, csillogós gurulós tornacipőt és kibájologtam a hetivásáron, pedig az aztán se esztétikailag, se funkcióban nem szerepelt a helyes és értékes tételek listáján anyám szerint, mégis mehettem hozzá a következő hétvégén is (annyi kikötése volt, hogy suliba nem vehetem fel, mert a többi szülő kitekeri a nyakát, ha az ő gyerekük is megkívánja)
inkább örülnél hogy van legalább egy nagyszülője, aki szereti őt és gondoskodik róla..
Egyszerűen meglehet oldani a porblémát. Amit mama vesz, az ott marad náluk és csak ott veszi fel a gyerek. Így anyósodnak is jó, a gyereknek is jó, meg neked is jó. Így legalább nem kell mindig bőrönddel mászkálni.
Ne legyél hisztis liba. Vagy elhagy a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!